Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz drzozo #28826 üzenetére

    A Marui GBB-kel általában véve nincs gond, pöpec jóságok, így az Mp7 is.
    Ugyanígy a Marui GBB-k esetében szeretnek műanyag elemeket használni (pl műanyag test, műanyag szán, stb), de ezek tartós, jó minőségű műanyagok, amik vígan kiszolgálnak egy koca airsoftost. Ha viszont valaki komolyabban űzi a sportot és mellette mondjuk még IDPA-t is lő, akkor ezek a műanyagok rövid idő alatt elfáradnak.
    Szóval én bátran veszek akár vakon is Maruit újonnan.

    Az Mp7 kicsi, kompakt, még kitolt válltámasszal is, red dot magas szerelékkel és hello. Pisztolytokhoz nagy és nehéz, a markolat mögötti rész miatt a súlypontja sem ugyanott van, mint egy pisztolynál. Ez annyit tesz, hogy a hozzá való tokkal is szar viselni, elbillenti a súlypontja.

    Akkor már inkább egy Glock 17, 18C és egy Carbine Conversion Kit hozzá. Ugyanúgy lehet Marui az alap, a kittel méretben is kb ugyanott vagy, hosszú tárral a tárkapacitással is, de legalább lesz egy rendes pisztolyod is, persze nem egyidőben.

    A Sordin egy gyártó, fülvédelmet és fülvédelemmel egybeépített fejhallgatót is gyárt. A PTT a push to talk rendszert jelenti, azaz nyomni kell egy gombot, ha beszélni akarsz a rádióba. Van ilyen rendszere is. A Kenwood-ot arra értik, hogy páros jack csatlakozó van közös műanyagba öntve, egyik csati a hangszóróé, a másik a mikrofoné. A mikrofon lehet a fülhallgatón, vagy a PTT egységen is, csak a csatlakozás számít.
    Én személy szerint nem szeretem ezeket a nagy bumszlikat, mert lefogják, kizárják a környezeti zajokat és a térhallást. Márpedig sunnyogásko akár terepen, akár épületben ez jobban kell nekem, mint az, hogy beleizzadjak egy fejhallgatóba, ami még a szemüveg szárát is nyomja.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák