Új hozzászólás Aktív témák

  • #56573440

    törölt tag

    válasz macilaci78 #28412 üzenetére

    Van biztos fűtött pálya. De melyik az? Pesten tudok három normális pályát, aréna nem fűtött 15 fok fölé. A főnix se. A bázison nyáron se lesz annyi. Kecskemétre meg nem mennék minden szerdán :D

    Nyilván az aep alternatíva lenne ha nem utalnam megfogni a legtöbbet, és olyan szomorú amikor lő.. a co meg elsődlegesnek nagyon meg tudja enni a vasat belátható időn belül, nem tudok rátölteni, a hi-capába meg hiába szinte minden erősebb, akkor se jó szívvel használnám. Főleg a 6"os maple crazy-vel, nyáron minek szivassam a népet 360 fölött fpssel?

    Ezzel kap szinte 90 psi-t ami green alatt van bőven, 300 fps, bőven mindenre hibátlan :D nyilván van egy cqb kompatibilis P90,M4 a szekrényben, azokat is hasznalhatnam, de nekem nem jött be semmi ami nagyobb mint egy amoeba am003 :)

    Szerintem a nyílt cqb esték nem milsimek. Elbírja a farmeres bérlős arcokat, a hc veteránokat, meg azokat is, akik csak szórakozni mennek le bármivel is, mert 6 mm-es műanyag gömblövedékkel puttyogtatunk egymásra mindannyian :D kintre nem vinnem, de oda nem is járok még vagy 15 évig terveim szerint.

    Egyébként az időkben sem volt ritka a gyári "hpa", szóval csak visszatérek a gyökerekhez:)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák