Új hozzászólás Aktív témák

  • Szamár129

    lelkes újonc

    Kedves Fórumozók!

    Szeretném elkezdeni az airsoftozást. Magamról annyit, hogy 16 éve hivatásosként, fegyveres szervnél dolgozom. Ez idő alatt volt szerencsém különböző képzéseken, taktikai házban, illetve éleslövészeten részt venni. Ebből adódóan alapvetően CQB játékmód irányában gondolkodom, mely alapján szeretnék magamnak felszerelést illetve fegyvert vásárolni. Elég sokat próbáltam utána olvasni a témának de azért őszintén szólva teljesen kezdőként és laikusként kérném segítségeteket, véleményeteket.
    A költségvetésem 100.000 Ft / max 120.000 Ft /. Ebből kellene megoldanom a fegyver, felszerelés, ruházat beszerzést. Az árakat nézve tudom nem túl sok ez az összeg, de család és gyerek mellett jelenleg ennyit tudok ráfordítani.
    Igazából a fegyver választásában szeretnék tanácsot kérni, mert a többi hozzávalót könnyebben be tudom szerezni magam is.
    Alapvetően a Gunfire oldalát néztem ki magamnak kínálatát és árait figyelembe véve. AEG fegyvert és azon belül is "M"- szériát szeretnék magamnak. A Specna Arms gyártó kínálatában ezt néztem:

    https://gunfire.com/en/products/sa-c12-core-tm-carbine-replica-black-1152217348.html

    Ezzel kapcsolatban kérném véleményetek. Azt tudom, hogy vásárlást követően magát a fegyvert el kell vinni egy hozzáértő "Szakihoz" aki azt kicsit rendbe teszi. Ha jól olvastam itt a fórumon talán Kecskeméten van is ilyen. / 30 km tőlem /. Viszont érdekelne hogy ilyenkor mi is történik? Kitisztítja magát a fegyvert és használat késszé teszi gondolom.
    Nyilván ennek is "komoly" díja van így főleg nem tudom, hogy az általam nézett fegyver megéri e az árát, vagy túl sok változást kell benne eszközölni később. Egyáltalán jó felé tapogatózok fegyver választás terén?

    Válaszotokat és véleményeteket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák