Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz Chaser #7104 üzenetére

    Hát ezeket az agyongyorsított videókat nem nézem semmibe. Aki olyan gyakorlott, hogy tudja követni, az a videó nélkül a kész kép alapján reprodukálni tudja, aki meg nincs olyan szinten, az akkor sem tudja megcsinálni, ha belegebed. Max lementi a videót, átkonvertálja, aztán VirtualDubbal kockánként léptetve megnézi...

    A másodikat ismertem; sokkal ésszerűbb megoldás négyzet alakú radírral nagy spacinggel Shift lenyomása mellett perforálni a filmet, mint ez a másik mókus csinálta, hogy összevissza szeletelt. Szvsz még pixelre is kiszámította, mekkoráknak kell lenniük a lyukaknak, holott ez már tényleg mellékes; az összhatás a lényeg. Azt pedig elrontotta egyrészt azzal a fénycsíkkal – minek az rá, tiszta lárpúrlár... –, másrészt az ízléstelen színű és agyoneffektezett felirattal a tetején. Ezzel a kettővel agyon is csapta a munkáját.

    És még azt mondja, hogy értékeljük. Csak azért nem írtam oda, hogy sz@r, mert megtartom magamnak a véleményem; ha valakiből hiányzik a jó ízlés és a józan ész, annak hiába is magyaráznánk angolul karakterkorlátos kommentben.

    A második, az árnyékos teljesen érthető, pedig ha jól vettem ki, brit az úriember, és őket általában nehezen értem. De végig követhető. Szépen beszél.

    [ Szerkesztve ]

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák