Új hozzászólás Aktív témák

  • OhAi27

    tag

    válasz BonFire #17823 üzenetére

    koszi!

    igen a hun-t vegul kihagyom (habar egy zart csoport, es a 'hivatalos' neveben benne van). Eleg sok ilyen (vagy ilyen jellegu) csoport van a fb-on, gondolom az admin azert irta moge a HUN-t. :)

    megertettem egyebkent elsore is a javaslatod, miszerint a szalagnak nyilat kellene formaznia, azonban tartanam magam az eredeti tervhez ezugyben. Tehat szeretnem a klasszikus szalag format megtartani, az elso kepen is melle nyultam, most azt probalom alakitani. Jelen pillanatban itt jar a dolog:

    a kep egyebkent egyelore azert ekkora, mert mint az elso postban irtam wallpaper-t is kell csinalni, ezert inkabb annak ugrottam neki eloszor. Azutan kell fb cover (amihez koszi a pontos meretet!). Mindezekutan pedig kulon megcsinalom a csoportnak (ugye a csoportoknal mas a meret is, es nem log bele a profilkep sem, szoval ott majd kozepre kell tenni a dolgokat).

    reggel elkezdem keresgelni a megfelelo betutipust az altalad linkeltek kozul.
    nehez egyebkent mert tenyleg jo otlet, hogy logjon ki a sziv, viszont azt nem szeretnem (de aztan lehet csak nekem nez ki hulyen), hogy ralogjon a sziv a fogaskerek reszre. Viszont ha ugy helyezem a szoveget, hogy a sziv mar a 'belso' reszen legyen, akkor eleg nagy a hezag a szalag ket oldalan.(a legjobb nyilvan az lenne ha kozepen lenne a sziv, de azt meg megint eleg nehez lenne kivitelezni... Ha kissebbre veszem a szalagot akkor viszont kilog a fogaskerek oldalso foga. Erre esetleg valami tipp? Ha minden kotel szakad akkor, megcsinalom szalag nelkul az altalad ajanlott verzioban.

Új hozzászólás Aktív témák