Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Graphics #11681 üzenetére

    A #10753 számú hozzászólásban össze lett néhány ingyenes és fizezetős adatmentő program.
    A jobb adatmentő programok általában fizetősek, trial / demó módban pedig max. 1-2 GB-ot engednek menteni, ami ugyan nem sok, de teszteléshez elegendő lehet.

    A Windowsokban a rendszer-visszaállítás max. az egyes rendszerfájlokat, registry kulcsokat állítja vissza a korábbi állapotba, ellenben a személyes fájlokat, a saját felhasználói mappa általános mappáinak tartalmát nem módosítja, az nem újdonság.

    Ha a SATA SSD-nél aktív volt a TRIM, akkor egy fájltörlés után már nem lesznek érdemben visszaállíthatók a fájlok, mivel ilyenkor már vagy ki sem listázza azokat az adatmentő program, vagy ha igen, akkor a nagy részük 0 bájtos és használhatatlan lesz (példa).
    A Kingston V300 SSD tudtommal támogatja a TRIM-et, meg az SSD kibeszélő topik tapasztalatai alapján is. Nem működő állapot akkor szokott lenni, ha pl. AHCI helyett RAID / IDE módban lett telepítve a Windows, bár elvileg akár még az utóbbi esetben is működésre bírható. Meg ha TRIM-et nem támogató operációs rendszerrel van használva, mint amilyen pl. a Windows XP.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák