Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz Misogi #4174 üzenetére

    Szerintem az összes modellre van fejtámla opciójuk, de lehet, hogy tévedek :)

    A Markus-szal kapcsolatban, ahogy koxx is írta: nem éri meg, mert nem sokkal drágább az új ára. Főleg, ha figyeled az árát, általában a budaörsi ikea-ban szokott lenni ikea family akcióban 30k-ért.

    Egyébként úgy mindenkinek, aki széket keres: nemrég kaptunk melóhelytől ajánlatot home office miatt, hogy bizonyos szállítóktól x% kedvezménnyel vehetünk széket itthonra.
    Ezúton botlottam bele egy számomra ismeretlen márkába: Interstuhl

    Cégünk dolgozóinak 4 konfigot kínálnak akciós áron (2-féle GOAL Flex, 2-féle AIM konfigot), amelyek a videókat elnézve elég korrekt székek és még az akciós árat is visszaszámolva szvsz is nagyon jónak tűnnek (közel 10% kedvezményt adnak, ezzel ~260-320euro között van ez a 4 konfig elvileg).
    Csak azért írom le, hogyha valaki épp keres, akkor lehet érdemes számításba venni ezeket a székeket is (legalábbis nekem ebben az ársávban, ilyen állíthatóság mellett a 10év garancia baromira vonzó és komolyan el is gondolkodnék rajta, ha nem lenne az emagra x5 székem).

    Weboldal: [link]

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák