Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz Digitalis #2686 üzenetére

    hát elég durva erőhatás kell ahhoz, hogy eltörjön az a karfa (tapasztalatból tudom, mert én eltörtem egyet egy helyen, de ettől függetlenül is relatív jól tartott. persze én nem nagyon szoktam hátradölni stb)
    A 150kg-os teherbírás 99% biztosra mondom, h marketing bullshit, de 70kg-mal nem hiszem, hogy súlyodból eredő probláma lesz vele.

    Ugyanakkor ne értsd félre, nem fényezni akarom a Bokai-t, szimplán segítségképpen osztottam meg a saját tapasztalatomat vele kapcsolatban. Elsősorban a műbőr miatt (mert én ránézésre spec nem tudom megállapítani, hogy az milyen technológiával/minőségben készült műbőr. Főleg nem képekről ugyebár :B ), mert szvsz gáz, amikor árához képest jó lenne a szék, csak épp fél év után pokrócot kell ár raknod, mert foszlik szét :) (emiatt én zsákbamacska mód nem vennék már 70-80k alatt műbőr széket, inkább szövet)

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák