Új hozzászólás Aktív témák

  • greenmukk

    tag

    válasz Sanyabá #6746 üzenetére

    most is el kell érni egy bizonyos magasságot ;)

    Én idén jelentkeztem a Szegedi Rendészeti Szakközépiskolába. Szegeden volt a fizikai,műveltségi teszt a rendőrpalotában meg a pszichológia és az orvosi vizsgálatok. A figyelem teszt így elsőre nagyon furcsa volt könnyen belezavarodik az ember. Sokat hibáztam benne amire a pszichológus rá is kérdezett,hogy ezt miképpen sikerült összehozni a többi teljesen jó eredmény mellett. Egyébként nagyon jó arc volt pedig tartottam tőle. Mondjuk amikor bementem és leültünk egymással szemben és azt mondta,hogy meséljen magáról akkor hirtelen alig tudtam kinyögni valamit. Aztán gyorsan elkezdtem mondani neki mindenfélét és végül nagyon jól sikerült.

    A fizikain elcsúsztam ingafutás közben amivel nagyon sok pontot buktam, úgyhogy megcsináltam egy személy és vagyonőr képzést(+5pont) , a jogsit(+8pont), meg elmentem egy nemzetközi futóversenyre(+10pont) így lett 194pontom. Tudom hogy nincs HA de mégis ha nem hibázok akkor bőven 200felett lennék. Tavaly 181volt a felvételi ponthatár, igazából úgy gondolom, hogy elégnek kell lennie ennek a 194nek de amíg nem kaptam kézhez a papírt, hogy felvettek addig nem veszem biztosra nehogy pofára essek.

    terveim: Elvégzem ezt Szegeden/2év/ utána 3év tapasztalat szükséges,hogy az RTF-án (tudom hogy már Nemzeti Közszolgálati...) levelezőn jelentkezhessek bűnügyi igazgatási-bűnügyi szakirányra Természetesen a 3év alatt szeretném képezni magam (mindenféle szempontból) ,hogy minél jobb legyek.

Új hozzászólás Aktív témák