- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
- Facebook és Messenger
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
válasz zsolti_20 #7073 üzenetére
Én csak Rifttel rendelkezem, és arról tudok írni.
Értelemszerűen az Oculus Home-ból indított játékok mennek a Rifttel, és én eddig még nem találkoztam olyan SteamVR-os (tehát jó eséllyel inkább Vive-ra tervezett) játékkal, ami ne ment volna Rifttel.
2 hátulütője azért van a dolognak: amit nem írnak meg kifejezetten Riftre is, annál a kezedben továbbra is a Vive kontrollerét látod, és kicsit nehéz rájönni, hogy mikor mit kell nyomni. A másik pedig, hogy eleve nagyobb térre tervezték ezeket a játékokat, és pl. egy csomó dolgot olyan messzire rajzol ki, hogy oda kellene sétálni (az igazi lábaddal ), de ott nálam már az erkélyajtó és/vagy a dohányzóasztal van.
Amúgy Steamben a VR-os anyagok mellett van egy kis ikon, hogy Vive és/vagy Rift kompatibilis-e, de ez szerintem semmire se garancia.
Mikor pl.azt olvasom egy Fallout VR-ról hogy Vive exkluzív, azt nem tudom, hogy fogják elérni, mert ha kijön Steam-re akkor nyilván el fogom tudni indítani Rift-tel is. Ezt esetleg még valaki megszakérthetné
Az izzadásra nálam az a megoldás, hogy én közvetlen a légkondi alatt állok
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- AMD Ryzen 7 5800X
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- UHD INTEL CORE I7 GTX 1660 Super 6GB Gamer PC I7-6700K 8x4.2Ghz 32GB DDR4 512GB SSD RGB Számítógép
- KERESEK Xbox one fat/slim/x series s/x konzolokat,játékokat,tartozékokat
- Dell XPS/13.3"FHD IPS/i7-3687U/8GB/128SSD
- Huawei MediPad T5 tablet, Sim kártyás, hívásra is, Garancia!
- Eladó ps4 játékok Vol.2
- Gyors Lenovo Thinkpad T460s 14" Full HD üzleti laptop i5-6300U ,8GB DDR4,256GB SSD,Win10, DUPLA aksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest