Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kiskuplung

őstag

válasz zsolti_20 #7073 üzenetére

Én csak Rifttel rendelkezem, és arról tudok írni.

Értelemszerűen az Oculus Home-ból indított játékok mennek a Rifttel, és én eddig még nem találkoztam olyan SteamVR-os (tehát jó eséllyel inkább Vive-ra tervezett) játékkal, ami ne ment volna Rifttel.

2 hátulütője azért van a dolognak: amit nem írnak meg kifejezetten Riftre is, annál a kezedben továbbra is a Vive kontrollerét látod, és kicsit nehéz rájönni, hogy mikor mit kell nyomni. A másik pedig, hogy eleve nagyobb térre tervezték ezeket a játékokat, és pl. egy csomó dolgot olyan messzire rajzol ki, hogy oda kellene sétálni (az igazi lábaddal :D), de ott nálam már az erkélyajtó és/vagy a dohányzóasztal van.

Amúgy Steamben a VR-os anyagok mellett van egy kis ikon, hogy Vive és/vagy Rift kompatibilis-e, de ez szerintem semmire se garancia.

Mikor pl.azt olvasom egy Fallout VR-ról hogy Vive exkluzív, azt nem tudom, hogy fogják elérni, mert ha kijön Steam-re akkor nyilván el fogom tudni indítani Rift-tel is. Ezt esetleg még valaki megszakérthetné :)

Az izzadásra nálam az a megoldás, hogy én közvetlen a légkondi alatt állok :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák