Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolti_20

    senior tag

    Srácok több hónap után volt időm újra HTC Vive-t használni. Amit behoztak frissítéseket/újításokat egyszerűen lenyűgözött. Elöször is nemtudom, hogy bemeséltem-e magamnak vagy valoban történt változás de sokkal jobban látom a képet, sokkal kisebbek a pixelrácsok, kellemesebb a szemnek, jobbak a színek.

    Ez a betölt és a steam VR és bedob egy szobába elöször meglepett és nem tudtam eldönteni hogy mi ez. Aztán láttam hogy vannak napi küldetések, amit valami tárgykereső fegyverrel kell telejsíteni. Plussz joinolhatok más játékosok szhobájába ahol összegyűlhetünk beszélgetni, letöltött tartalmakat kipróbálni. Az előbb pl a portal gun-t használtam és a gravity gunnal dobáltam mindent. Sőt még a szörnyek is benne voltak. Szinte mint egy garrys mod.

    Volt olyan dolog amin elcsodálkoztam méghozzá az hogy valaki oculus rift kontrollerrel játszott egy szobában. Nemtudom ez csupán skin vagy valoban lett össze köttetés a két virtual glasses között.

    Egyre inkább fejlődni látom a cuccot, már azon vannak ezáltal hogy ezek a VR játékosok egymásra találjanak. Hosszútávon lehet unalmas ez a kis garrys modozás, de kezdetnek tökéletes. Tavaly áprilisban vettem a HTC vive-ot, mostanra ért el arra a szinte amivel először kellett volna megjelennie. Ha így halad nem lesz zsákutca, csupán a hardvernek kell utol érnie az eszközt, plussz több multiplayer játéknek kel megjelennie. Eddig már van jópár és egyre inkább kezdik lefedni a kategóriákat.

    Ha következő generációba bekerülnek a 4K-s kijelzők plussz a szemkövetés a fókuszálás is megoldott lesz, na meg persze a wireless akkor jönnek majd hozzá az élvezhetőbb tartalmak.

    Kicsit szomorú hogy GTX980m-el a követés néhány hardverigényes játékban szaggatni kezd, de 2-3 év és utol éri a hardver a szemüveget akkor mehetnek a kicsit combosabb hardver alá való játékok is. Szóval nekem ez a sok frissítés ami nem tudom mikor jelent meg igazán jobbá tette a VR élményt.

    Wireless cuccrol továbbra sincs hír? :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés