Új hozzászólás Aktív témák

  • Danecay

    addikt

    Sziasztok!

    Egy kis segítséget szeretnék kérni a fejlesztői mód beállításához. Ezen videó alapján próbáltam, de bejelentkezés után azt írja az oldal, hogy

    "To be an Oculus developer, you need to provide a credit card or set up two-factor authentication to help us establish your identity."

    Nos valóban nincs sem hitelkártyám hozzárendelve, sem pedig 2 lépcsős hitelesítésem de ez utóbbin változtattam és most már 2 lépcsős. Kijelentkeztem, majd újra be, a mobil applikációból is, de ugyanezt az üzenetet kapom. Olyat hogy Organization Manager még csak nem is látok, a jelenlegi Verification felület mellet az oldalsó menüben Notification és Settins van, amire nem lehet kattintani, amit egy keresztbe húzott piros kör is egyértelműen jelöl, egyedül az Invites link az aktív, amire rákattintva jól közli velem, hogy nincsenek függőben lévő meghívásaim.

    Továbbá egy másik kérdés.
    Amikor egy játék, azt írja, hogy a beállítások módosításához, vagy érvényesítéséhet újra kell indítani a VR sessiont, az vajon mit takar? Elég visszalépni a játékban a 2D-s menüig, vagy újra kell indítani az egész játékot?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák