Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz kiskuplung #51651 üzenetére

    A sok nyomorult. Előre elpofáztuk nekik, hogy 10.3 TFLOPS-tól nagy csodát ne várjanak, amikor 4x annyival is messze vagy attól, amire azt mondod látványban, hogy na ez igen. (Pl. Varjo Aero.)

    A foveated renderinget is pár kretén úgy adta elő, mintha azzal lehetne kompenzálni azt, hogy hát izé... nincs elég craft a vasban. Pedig a foveated az valójában arról szól, hogy valamennyire spóroljon az erőforrásokkal, mivel ahová nem bambulsz ott megúszósba tolja.

    A fresnel meg ilyen... ja csak belelovagolták magukat egy alternatív valóságba, amiben ennyi tflopsból 4k OLED képet reméltek odabent látni. Mondanám, hogy fetrengek a röhögéstől, de ez inkább csak siralmas. Nem a PSVR 2 siralmas, hanem az ilyen userek, mint akik a videóban vannak...

    És távol álljon tőlem, hogy a PSVR2-öt védjem, de az első 1-2 hónapban ez gyak. természetes, hogy vannak ilyen szoftveres nyűgök, hogy a controller szarakodik. Ez egészen biztosan nem hw gond. Meg lennék lepve, ha max. 2 héten belül ne lenne kint hozzá egy patch.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák