Új hozzászólás Aktív témák

  • GalaHU

    őstag

    válasz gulasoft #51583 üzenetére

    A sweet-spot szerintem nagyobb mint a G2-őn, kb akkorának érzem mint a Q2-őn, tök jól lehetne használni. Ahol éles ott bőven G2 szintű a kép, a gond csak az, hogy számolási kapacitás híjján drasztikusan csökken a "látótávolság" ami egy szimulátornál azért nem előny.

    A kalibráció kapcsán azt értettem -csak nem fogalmaztam pontosan- hogy amikor be van állítva a szemüveg, akkor a tesztelés során ahogy forgatod a szemed, úgy villanak föl az adott sarokban lévő lámpácskák. Ergo tényleg "látja" a szemed, tehát tudná hogy hol kellene minőségibben renderelni.

    De a GT7-ben ezt sehol sem látom, hiába nézek ki a sarokba, nem lesz élesebb a kép. Ugyanúgy csak a fejforgatás működik, mint a régebbi HMD-knél.

    Finom hangolás, beállítás a konzolos háttér miatt semmi... :(

    Sőt, a játékban se a nézőpontot, se a FOV-ot, se az üléspozíciót nem lehet állítani (2D-ben azért némelyiket lehet) ez okoz néhány érdekes szitut, a 458-as Ferka kormánya akkora mint egy KRAZ-é, az elváltásjelzőt meg kitakarja a kormány karimája...

    Játék szintjén ezeket az apróságokat ki lehet szépen patch-elni, és valószínűleg egy kevésbé erőforrásigényes egyéb progi esetén nem is lenne feltűnő a minőségromlás sem. Kíváncsi vagyok, hogy a Horizonos bundle-t vásárlók miről fognak beszámolni...

    [ Szerkesztve ]

    Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!

Új hozzászólás Aktív témák