Új hozzászólás Aktív témák

  • Raymond

    félisten

    válasz Dyingsoul #48231 üzenetére

    Amit nem ertettem az a "much higher resolution than Quest 2" resz ami tobb hirben/videoban is benne volt de a R2VR a realistabb "the Pico 4 is sporting a slightly higher resolution" szavakat hasznalja. Alig nagyobb, de gondolom a marketing reszerol volt ez a talking point szorva hogy much higher es persze ahogy a R2VR cikkeben is latszik a a Pico kijelzok fizikai felbontasanak teruletet hasonlitjak a Quest tenylegesen hasznalt teruletehez kepest. Mondjuk mar abbol rahoetett volna barki is hogy nem annyival nagyobb hogy 4.7Mp vs. 3.5Mp sugallna hanem inkabb a 2160 vs. 1920, tehat olyan 10% jobb. Engam inkabb a kijelzo pixelsurusege erdekelne mert ha az jobb a kisebb meret miatt akkor az plusz a 10% azert dob az elessegen rendesen. Valahol mintha emlitettek volna hogy kb 25-30%-al jobb a density, de nem emlekszek hol.

    Sajnalom hogy nincs meg a kabeles DP osszekotes, ha a tesztek azt mondjak hogy jo a kep mert jobbak a lencsek (a Pico 3 ezen verzett el) akkor meg be is rendelnem TikTok ide vagy oda mert a PC-hez jo lenne :)

    Magasabb IDP-seknek jo ez, viszont a kompromisszum meg az volt hogy az alacsony IPD-vel rendelkezoket hagytak hatra ha 62-nel kezdodik.

    Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Új hozzászólás Aktív témák