Új hozzászólás Aktív témák

  • Márton

    nagyúr

    válasz Raymond #46895 üzenetére

    Bár nyilván a tized tudásom sincs meg hozzá, így megvan mindennek az oka, de azért:
    - a való életben is látsz motion blur-t ha kapkodod a fejed
    - lehet, hogy nem látszik, hogy az idő nagy részében teljesen fekete a pixel, de az agyad biztos "érzi" és valahol nyugtalanítja. (kb. mintha az életben folyamatosan, gyorsan pislognál)
    - ellenben ha végig világítana a pixel, vajon az a kis motion blur zavaró lehet 120Hz-nél is? Szivesen megnézném. Akkor tolják még feljebb a Hz-et, de a folyamatos kép-fekete-kép-fekete dolgon, csak túl kéne lépni, hisz a való életben sem látsz ilyet. Ja de, amikor 5mp-enként pislogsz :DDD

    Akkor továrra is az LCD az irány, az OLED tökéletes feketéjével szemben? Tudom, ott meg smearing van, ezt kéne valahogy megoldani vagy az LCD-k feketéjét még jobbá tenni, mert a sötét jelenetek nekem még mindig szürke pacák: pl, esti Brink Traveler, hullámvasút sötét barlangban, stb. Ilyenkor csak felkapom a CV1-et és a kisebb felbontás ellenére jobban tetszik a kép :))

    Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

Új hozzászólás Aktív témák