Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz csocsoszán #40052 üzenetére

    Azt azért tegyük hozzá, hogy senki sem jós.
    Az Nvidia most mozgolódik a bányászok elterelésében a gaming GPU-król, de hogy ez mekkora sikersztory lesz azt nem tudhatjuk. Lehet lassan megindulnak az árak lefelé, de az is lehet, hogy további drágulások lesznek.
    Csak azért mondom ezt is vedd figyelembe, nehogy az legyen, hogy 2-3 hónap múlva ugyanezt megkapod fele ennyiért (azért erre kicsi az esély) aztán meg benned lesz a tüske, hogy miért nem beszélt le róla senki. De ugyanúgy ott a másik lehetőség is: még drágább lesz és akkor meg átkozol minket, hogy miért beszéltünk le róla. :DDD Hülye világ van most, de a döntést neked kell meghoznod és a felelősség is csak a tiéd lesz.

    Egyébként én is gondolkoztam hasonló laptopon, a 3060 szerintem jelenleg az ideális kényszerdöntés vagy egy 2070-2080-as is jó megoldás lehet az előző szériából. Ezek szerintem mind elegek a mai VR játékokhoz illetve mi mást lehetne tenni? Van 3080-nal szerelt noti is 1misi fölött...
    Én végül úgy döntöttem halogatom még kicsit a dolgot, igaz én úgy-ahogy ráérek mert van 1080Ti-m viszont mostanában többet utazgatok és munkára is kellene a gép, hétvégére is. De a május hónapban megnézem mennyire lesz sikeres az NV bányász fixe, de sokat nem remélek tőle, inkább magamat áltatom mert 600+t sajnálok adni egy notiért.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák