Új hozzászólás Aktív témák

  • a2d2

    addikt

    válasz kiskuplung #35716 üzenetére

    De max csak a VD egyszeri összelövéséhez kell az IT-s véna. Ha már beállítottad akkor annyi a mutatvány hogy bekapcsolod a PC-t, felteszed a HMD-t, rányomsz a Virtual Desktopra, nyomsz egy bal system gombot és a Games fülről indítod a játékot. Teljesen asszonybiztos :D
    Szerintem még egyszerűbb/gyorsabb mint a Link kábel.

    Nekem is volt pár olyan mozzanat mikor elgondolkoztam hogy ezt egy Riftes hogy csinálná meg? Pl volt egy szabadulószobás játék ahol az asztal alá kellett négykézláb bemászni és az oda felragasztott kódokkal kellett csinálni valamit. Elég hülyén nézhettem ki a szőnyegen térdelve de simán megoldható és immerziv volt.

    Quest 3-ra visszatérve: én először a 256-os verziót rendeltem. Aztán belegondoltam hogy 38e Ft a különbség, és hogy az már közel a fejszett árának harmada! Szóval inkább visszamondtam és maradt a 64-es, ezt a pénzt pedig képzeletben már félretettem a következő generációra. Persze már rávertem azóta :DDD

    Kontrollernél tényleg zavaró ez a felső karika, főleg boxolásnál védekezésnél. De ez az inside out velejárója. Inkább ez mint a lighthouse-ok. Nem beszélve a mobilitásról.
    Ja és az akksi egyszerűen nem akar kifogyni az enyémből. Quest 1-nél azért pár hetente cserélnem kellett. Ez komolyan fekete mágia.

    A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák