Új hozzászólás Aktív témák

  • a2d2

    addikt

    válasz kiskuplung #35698 üzenetére

    Ja, szerintem is ki van ez találva. Nem technológiai akadályai vannak ezeknek hanem üzleti.
    Az összes áruház felgyújtotta volna az összes készleten maradt Rift S-t a Facebook székház előtt ha Quest 2 megjelenéskor egyből kijönnek a végleges Link megoldással. Ehelyett levették a felbontást Rift S szintjére és tutira mentek hogy még véletlenül se legyen szebb vele a kép mint Rift S-el. (Vicces is volt hogy egy szál független fejlesztő jobb minőséget produkált vezeték nélkül mint amit az Oculus kábellel tudott). Ehelyett leállították teljesen a gyártást és adtak 1-2 hónap haladékot az áruházaknak hogy kiszórják a készleteiket.
    Most van egy nagyon jó ár/érték arányú, PCVR-ra is tökéletesen használható HMD-jük. Mindenki rohan Link kábelt venni, abból is sok pénz bejön, az eddigi PCVR-es új tulajok nagy része behúzza a VD-t is, abból is csorog 30% nekik, karácsonyi szezonban főleg ez fog menni. Szóval simán ráérnek tavasszal kijönni az Airlinkkel, vagy konkurencia hiányában akár még később.
    Szóval ide a bökőt hogy ott lapul Carmack fiókjában a végleges Airlink. Sőt a kis szemét használja is minden este :DDD

    @barcalaci84: igen, a YUR alkalmazás (nem az integrált watch) képes volt elszúrni a trackinget hogy napokig nem tudtam mi van a kütyüvel, törölgettem a lencséket ész nélkül :)

    [ Szerkesztve ]

    A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák