Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz Jinxb1rd #23659 üzenetére

    VR témában az összefoglalóban találsz jópár linket amit érdemes megnézni. RoadtoVR, Tested youtube csatorna ezeket mindenképp érdemes. Ezen felül reddit. Mint sok mindennek így a VR headseteknek is van reddit topikjuk és sok hasznos dolgot lehet ott találni.

    Berakott zenére: Beat Saber. :DDD
    Oké, tudom mire gondolsz...
    A következő élményeket tudom ajánlani számodra:
    Fantasynth: Chez Nous
    Azt hiszem ebbe nem lehet betenni saját zenéket, kulcsrakész VR élményt kapsz viszont jók az értékelései.
    Visionarium
    Ez friss csirke, idei eresztés. Azt hiszem ebben is integrált zenére lehet ámuldozni. Nincs túl sok értékelése és pénzbe kerül de ha nem tetszik, lehet refundolni.
    De gyanítom saját számokat szeretnél hallgatni, erre ezek pont jók:
    Mirage
    Lehet, hogy nem ez a legszebb, de a leírása alapján ez bármilyen fejedben szóló zenére reagál. Szerintem pont ezt keresed.
    vrAMP
    Ez nem csak reagál, de egy VR zenelejátszó is egyben. Nem kell monitor elé ülnöd a zenék válogatásához. Béta funkcióban van benne rajzolás zenére vizualizálása de szerintem a Tilt Brush ebben csak jobb lehet (értékelésekben ilyesmit írnak).
    TiltBrush
    A videó alapján jó móka lehet, ha zene közben van kedved a karodat lengetni is.

    Google. Hiszed vagy sem én is onnan szedtem most ezt mindet (Tilt Brusht mondjuk ismertem). #vr #tripping #music #visualizer #player

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák