Új hozzászólás Aktív témák

  • punk17

    aktív tag

    Ma reggel korán keltem, mert kedvet kaptam egy saját openwrt buildhez. Tényleg pofon egyszerű volt az egész, menuconfiggal meg összedobálni a kívánt csomagokat vicc szint, beleforgattam azokat a amikre szükségem lesz, illetve pár config fájlt lecseréltem sajátra. Sajnos valódi eszközön még nem próbáltam ki, mert otthon vagyok, de holnap első dolgom lesz miután visszamentem pestre, hogy feltoljam rá.

    Viszont kicsit jobban belemerültem olvasgattam, találtam pár érdekes dolgot. Az első kérdésem az lenne, hogy valaki próbálkozott már ezzel moddolt bootloaderrel? Mert nagyon tetszik, hogy van benne webes failsafe mod, de jól látom, hogy csak soros porton lehet feltolni?

    Nézegettem a 841ND v8 fórumát is, és láttam, hogy egy srác buildel openwrt-t lucival. 2 érdekes dolgot találtam. Az egyik egy ez a patch. Szerintetek van érdemi jelentősége ha a lefuttatom ezt patchet?

    Az érdekes rész ő lenne:

    /target/linux/ar71xx/Makefile
    -CPU_TYPE=34kc
    +CPU_TYPE:=74kc
    +CPU_SUBTYPE:=dsp2

    Rendszerarchitektúrák nem igazán vagyok jártas, szóval ha valaki felvilágosítana, hogy ez jó-e és miért jó nekem azt nagyon megköszönném.

    A másik érdekes dolog ami megfogott az a LuCi optimizálás. Ezzel próbálkozott valaki? Engem igazából a JavaScript optimizálás tetszett meg, hogy a felére lehet csökkenti a load time-ot. Ezt próbálta valaki?

    [ Szerkesztve ]

    Oneplus 3T | Apple iPad Air

Új hozzászólás Aktív témák