- Facebook és Messenger
- OpenWRT topic
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- YouTube
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
-
IT café
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
Az. Valoszinuleg a 2600-ast is siman meg lehet fektetni... Bar kivancsi vagyok, hogy ez mily gyakran jon elo, es ugyan mennyire zavaro... (Mondjuk en ilyet nem igazan tapasztaltam, bar teny, hogy dokra nem igazan szoktam lekuldeni ablakot. iTunes mondjuk CowerFlow-ban neha szetesik, olyankor lassunak is erzem az exposet...)
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hmmm... Ez meglehet,de az előttem szóló kolléga teljesen jól megfogalmazta. Ha neked az kell tezsvírem, hogy "hásiccson", akkor kell találni valamit, amivel hásít
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3070 Ti / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 600W! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! RGB Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / RTX 2060 12GB / 32 GB DDR4 / 240GB SSD+1TB HDD
- 7800X3D / 32GB DDR5 / TUF B650 PLUS / TUF 4070 TI SUPER / 1+2TB SSD
- Apple iMac - 22" 4K Retina (2019) DCI-P3 Intel 8gen, 8 / 256 SSD, RADEON 555X 2GB // +SZLA +GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest