- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazsmerlaca
senior tag
-
kkp900
senior tag
A matrica dolog az a Matiasra vonatkozott nem a Satechire. Sajnos ,hogy itthon nem nagyon lehet megvenni a többi terméküket pedig én is minőségi cuccnak tartom. Akkor belevágok én is megveszem. Mennyit bír az aksija egy feltöltéssel?
Plusz egy kérdés ,hogy tényleg magyar akkor a billentyűzet? és ,hogy tudtad hónapokkal ezelőtt megvenni akciósan mikor kb egy hónapja akciós ha jól tudom..[ Szerkesztve ]
-
kkp900
senior tag
válasz kazsmerlaca #32051 üzenetére
Látom használni is fogom !
Köszi
Yutubon a kibontó videókban említették . Meg az Ijoe azon mondata ,hogy nekik gyártotta a Matias magyar kiosztással.Ami azért hihetetlen lenne...[ Szerkesztve ]
-
bbmt
senior tag
válasz kkp900 #32052 üzenetére
Januárban vettem, pontosan 2 hónapja 😄
Most csodálkoztam is, hogy még mindig van belőlle,azt hittem rég elfogyott. Magyar a billentyűzet, az aksit nem tudom, még akkor feltöltöttem, azóta nem kellett. Ha egy ideig nem használod akkor lekapcsol automatikusan. Az eszközök közti váltás simán működik. Ja, és windowson is működik.A kanál a gyengék villája
-
kkp900
senior tag
Valakinek akinek van Fekete Gyári Apple matricája esetleg 1 darabot nem tudna nekem elküldeni? Amit az egérhez vagy billentyűzethez adnak. Csakis Fekete érdekelne
-
blakey
titán
Igen, akkuval megy, magyar. Itt vannak képek a gyárival együtt így látható, hogy menniyvel nagyobb.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Bizonyára én vagyok rosszul bekötve, hogy évek óta elvagyok egy 1500 forintos slim pécés billentyűzettel
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
blakey
titán
válasz TigerCat #32058 üzenetére
Az iMac-hez kaptam egy gyári vezetékest, örülök neki, mert legalább nem kell töltenem és mindig "tettre kész". Most így belegondolva nagy kényelem de simán eltudnék viselni egy kisméretű vezetékes billentyűzetet, lenne létjogosultsága.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
r4z
nagyúr
válasz kazsmerlaca #32063 üzenetére
En a fejlesztoinknel par kibicet leszamitva csak filleres billentyuzeteket lattam, nekem sincs vele problemam. Mondjuk nem gepiro vagyok, az teny.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
válasz kazsmerlaca #32063 üzenetére
Nem magas, hanem alacsony - slim. És pont, hogy 10+ órás heavy user vagyok. Nem gyors- és gépíró, hanem nyomdai előkészítő. Hidd el, baromi sokat használom a billentyűzetet. (És funkció gombok nélkül meghalnék)
Mac billentyűzet levelet meg fórumposztot írni nagyon jó. De munkára nekem alkalmatlan. Próbáltam MBP-n, 5 perc után kész voltam. Visítva rohantam vissza az ócska pécés billentyűmhöz. Nem is néztem ki hülyén MBP, rákötve egy logitech egér és egy pécés billentyűzet.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
TigerCat
nagyúr
Ez de érdekes! Mármint, hogy mennyire eltérőek az igények még egy relatíve szabvány termék esetén is... Nekem pont a magas építésű, hosszú úttal rendelkező típusok nem jönnek be. Ha véletlenül átülök egy klasszikus PC-s billentyűzet elé, szenvedek, mint aki életében nem gépelt egy karaktert sem.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
válasz TigerCat #32069 üzenetére
Ez a qrva nagy megszokás Az elmúlt 15 évben használom pontosan ezt a kialakítást. Pár évente veszek újat, mindig más gyártó neve alatt (volt már genius, gigabyte, noname kínai...), de a billentyűzet 1000%-ban ugyanaz, ugyanolyan. Ezért nem vagyok hajlandó webshopból rendelni, csakis tapizás után veszem meg. Mert ugye sok helyen a fotó semmitmondó.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
kkp900
senior tag
Amint látom ez fém ! Nekem ma jönnek meg a Billentyűzet is meg a Steelseries egérpad is. Amióta rátaláltam azóta csak azt használom.Addig sok szar egérpadot elhasználtam sok játékra tervezettet is de mind tönkre ment.Nagy márkásak is. Ez bírja csak mivel nekem behatárolt a hely így az egérpadon van a billentyűzet is ezért kellett új ,mert a mostani almás kis billentyűzethez amit vettem egérpadot az kicsi lenne a nagy Satechihez ezért vettem egy 90 hosszú 40 széles egérpadot .
Így minden harmozinálni fog a fekete astro szürke környezetbe majd.A Logitech Master 2S astro egérrel végre. Remélem tényleg fasza lesz a billentyűzet élőben is. Nekem normál otthoni felhasználásra kell nem dolgozni. -
whited
addikt
Sziasztok
2009ee iMac, töröltem a lomtárat, lefutott egy ccleaner és azóta nem jó a bejelentkező jelszó
Ez hogy lehet?
Mi a legegyszerűbb módja ha resetelni szeretném?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
-
blakey
titán
válasz whited #32073 üzenetére
Billentűzetkiosztás ugyanaz? Lehet, hogy visszaugrott angolra így vannak olyan karakterek amik nem ugyanott vannak.
-
blakey
titán
válasz Macika_MC #32077 üzenetére
A "0" meg az "ö", az "í" sincs a helyén, stb.
-
whited
addikt
-
-
kkp900
senior tag
Megjött a Satechi billentyűzet ! TÖKÉLETES egyszerűen. Mind anyagban mind kidolgozottságban. Sokkal jobb mint a képeken.És gépelni is jobb szerintem vele mint a gyárival itt nem tudok úgy félre gépelni vele. Mindenkinek ajánlani tudom főleg ennyiért 15 ezer ft jelenleg az Istyleban.
Csak egy kérdésem lenne ,hogy a dollárjel eurójel és társai azokat ,hogy tudom elővarázsolni tudom ez nem billentyűzet függő hanem inkább mac . előre is köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz kkp900 #32084 üzenetére
€$, alt+e, alt+4
-
blakey
titán
válasz kkp900 #32087 üzenetére
Dehogy nincs, minden van csak le kell nyomni az "alt"-ot vagy a "shift"-t, illetve mindkettőt, mindent mutat.
[ Szerkesztve ]
-
-
blakey
titán
válasz whited #32091 üzenetére
Mindenképp megéri megpróbálni egy új jelszóval recovery-ből, lehet, hogy valamit törölt a cccleaner.
-
blakey
titán
válasz whited #32093 üzenetére
igen, utána kéri az új jelszót.
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Van esetleg másnak is Satechi billentyűzete ,mert lenne gy két nagy bajom vele sajnos. Mára teljesen meghülyült. Az is lehet , hogy péntek 13 van nála tegnap az ég világon semmi baja nem volt. Mára meg nem akart gépelni beírtál mondjuk kettő három szó és az utolsót le se írta meg késett rendesen már rég befejeztem a gépelést mikor megjelent a szöveg. Próbáltam a gépet is újra indítani meg a párosodást is elfelejtetni vele. Aztán újra csatlakoztattam ,és ugyan az . Mivel 3 csatornája van megpróbáltam másik a 2-essel párosítani, de volt ,hogy össze se párosodtak.
Nem nagyon szereti ezek szerint az Apple ha más Bluetooth eszközt akar venni az ember főleg ha olcsóbb is lenne sokkal. Pedig marha jól néz ki és sokkal jobb volt vele gépelni is. Sajnos a Logitech meg ami Mac-hez is jó bill az meg nincsen magyar kiosztással egyik sem.
A végére a poén Apple billentyűzet bekapcsol egyből párosodik semmi gond probléma..
Persze Istyleos ügyfélszolgálatot felhívtam,hogy esetleg lehet e kicserélni de semmi .Gondoltam mivel nem az én hibámból szar így hátha futárral meg lehet oldani a cserét de nem szerinte legalábbis írjam bele az Elállási nyilatkozatba és akkor lehet küldenek másikat majd. Na meg a kis faszom persze akkor semmi megy vissza simán és ennyi..így is állítólag nem fizetik a visszaküldési díjat se és a szállítást se pedig valamelyiket kellene törvényileg a szállítási díjat is fizetniük kellene én úgy tudom ha elállás van.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz kkp900 #32095 üzenetére
Ez BT kapcsolati hibának túnik. Az is elképzelhető, hogy valamilyen vezetéknélküli eszköz zavarja. Nekem is volt hasonló problémám, 4 hónap "nyomozás" után kiderült, hogy a router a gond mégpedig akkor ha az egyik laptopot bekapcsoljuk, router csere megoldotta, azóta eltelt 1,5 év és nem jött elő.
-
kkp900
senior tag
válasz blakey #32096 üzenetére
Az lehet de egy Logitech Master 2S az egerem azzal csak nem lehet baj .A Routerem meg amit a Telekom adott az 1000 nethez ami szintén maradós. Mert nehogy már vegyek egy másik Routert azért ,hogy ez a billentyűzet jól érezze magát... De az Apple billentyűzetnek meg miért nincsen baja eggyikkel sem? Sőt azt is meg merem kockáztatni ,hogy sokkal régebbi a BT benne kb 3-as vagy max 4-es lehet mivel vagy 4-5 éve adják ki kb ezekkel a Maceket. A Satechinek meg csak fejlettebbnek kellene lennie ami tavalyi kiadás.
Azt én is látom ,hogy valami BT baja lehet csak az a furcsa ,hogy tegnap meg semmi baja nem volt mára meg behalt ..
-
blakey
titán
válasz kkp900 #32097 üzenetére
A BT, a vezetéknélküli kapcsolat már csak ilyen. Gyárival is lehet gond, nekem azzal is gond volt az említett példában. Előfordulnak inkompatibilitási gondok vezetéknélküli kapcsolat esetén. Ha továbbra is ezt tapasztalod akkor el kell állni a vásárlástól, nincs értelme tovább gondolkodni. Eesetleg ha hétvégén van türelmed akkor nyomozgass, egyesével kapcsolj be vezetéknélküli eszközöket és figyeld a viselkedésüket. Első körben a router, a gép és a bill+egér páros legyen bekapcsolva, semmi telefon, tablet, egyéb vezetéknélküli eszköz, majd szép lassan, egyesével csatlakoztasd a hálózathoz és tesztelgesd.
-
kkp900
senior tag
válasz moleculez #32099 üzenetére
Tegnap vettem egyből azzal kezdtem,hogy feltöltöttem és most is ha bekacsolom akkor zöld világít.Jelenleg mindent lekapcsoltam a Router 2,4 ghz wifijét akkor se lett jobb Telefon 4G van az is így kizárja szerintem .Most még a wifit is kikapcsoltam a Routernél de érdekes mód így sincs semmi változás ugyan olyan szar sajnos.
Most elvesztettem a fonalat mert már csak a Logitech egér van ami BT -és még megprobálom ,hogy előveszem egy vezetékest de ha az a hiba akkor megy vissza mivel azt azért arra találták ki..annyit nem ér ez a billentyűzet .Gyári bekapcsoló bekapcs egyből működik semmi baj..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest