Új hozzászólás Aktív témák

  • Orgi

    addikt

    Köszönöm a választ mindenkinek, azt hiszem értem, életemben először láttam kb Macet. Én ilyen telepítőket töltöttem le, dmg a kiterjesztésük (VLC, Skype, Libreoffice) és ezeket próbáltam felinstallálni. Mellékelem a képet, szóval itt akadtam el, mit kéne vele kezdeni, ha az appot választom, akkor elindul, ha az applicationst, akkor meg felhozta azt az ablakot, aminél nem tudtam, hogy csak be kéne húzni...
    Fotó a problémámról
    Az alsó ablak jött elé minden dmg-re kattintáskor, akkor itt a jobb felsőt kéne választanom, a megjelenő új ablakban pedig behúzni az asztalról a dmg fájlt az applications könyvtárba.
    A kép felső részén pedig az látható, amit mindig akkor csinált ha az alsó ablakon az app-ra kattintok, ekkor elindul, csak előtte végig megy az a csík, a VLC és a Skype gyorsan, de pl a LO vagy 10 percig ment és utána kézzel kilőttem, mert mennem kellett.
    Ez biztosan vmi rég laptop különben, nulla ssd, de ennél többet nem tudok róla, a tulaja egy hölgy, aki cska használja, semmit sem ért hozzá.
    Bónusz kérdés: ott a rendszerbeállításoknál voltak mindenféle frissítések, pl vmi OS frissítés vmi hegyre (Sierra?) :) Arra érdemes lett volna rákattintanom és ez vmi bolondbiztos dolog, next, next, ok szintű?
    Köszi mindenkinek :)

Új hozzászólás Aktív témák