-
IT café
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ragnar95
félisten
válasz TommyNagz #13403 üzenetére
Szerintem félreértettél Lion alatt még a backspace a vissza (Előző oldal megjelenítése hivatalos nevén) gombnak felelt meg és erre irányult a kérdésem,h ez ML miatt nem működik-e már...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
DanielK
addikt
-
Ragnar95
félisten
válasz DanielK #13405 üzenetére
Megoldottam, hogy Safariban is menjen
Leírom a megoldást, ha esetleg valaki másnak is hiányozna ez a funkció:
Terminalban futtasd le a következő parancsot, majd indítsd újra a Safarit és újra működni fog a backspace-el visszalépés:
defaults write com.apple.Safari com.apple.Safari.ContentPageGroupIdentifier.WebKit2BackspaceKeyNavigationEnabled -bool YESPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
powerup2
addikt
Mac minit mikor fogják frissiteni ? kaphat normális gpu-t ?
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
madgie
titán
Mé', a mostani GPU abnormális? Aki játszani akar, annak nem biztos, hogy a Mini a megfelelő platform...
-
powerup2
addikt
válasz madgie #13414 üzenetére
nem játékra gondoltam videóvágás lightroom ilyesmi .
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
tDr1v3r
veterán
válasz DanielK #13416 üzenetére
De az is HD3000-rel van szerelve alapesetben...
(#13417) powerup2 Lightroom-ra szerintem jó (no nem 20+ megapixeles RAW-okhoz...), de videóvágásra már biztos nem, ha komolyabb szinten akarod csinálni.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
powerup2
addikt
válasz tDr1v3r #13418 üzenetére
Köszi az infót azért megvárom az új minit az mégis erősebb lesz mint a mostani , de legalább tudom hogy lightroom-ra jó
-
siti
őstag
-
Jaj mostaztán már ölég legyen a strófolásból.
Tök mezei C2D-n, alaplapi VGA-val is lehet profi munkát kiadni a kezedből, és n+1 gépes clusteren is készülhet szar.
Csak annyi a difi, hogy az 1iken tovább tart a render.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Totheground
addikt
Kint van a 10.8.4
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Ragnar95
félisten
válasz Totheground #13428 üzenetére
Végre nem kell semmit várnom és mókolnom a frissítéssel
Holnap megy is fel az iMacre, ma csak ezért már nem kapcsolom visszaPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
benjamin
tag
Sziasztok
Van egy Webcam-em, Genius Facecam 322, ami kompatibilis a Mac rendszerekkel.
Eddig működött néha megszakadt és újraindult a kapcsolat, de most fel se ismeri.
Mac Mini készüléket használok eddig nem volt ilyen jellegű probléma.Windows 7 felismeri és működik is vele, persze 2-3x próbálkoztam, utána okés.
Viszont amint rádugom a Mac Mini-re fel se ismeri.
Majd vissza a windows-hoz és ismét 2-3x próbálkozás mire felismeri, és működik rendesen.Valami megoldás erre, néha előfordul, hogy az USB hangkártyát is kidobja.
Köszönöm
Semmi sem sürgős, csak ha futni kell!!!
-
Ragnar95
félisten
válasz Totheground #13431 üzenetére
23mp a bootidő, annyi várakozást kibírok Amúgy a gyorsabb elérésen kívül van bármi előnye, ha sleepben hagyod?
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
TVMaci
tag
Sziasztok
A PC-nek és a Windows-nak szeretnék búcsút mondani, és hozzátudnék jutni 80k-ért egy iMac 4.1-hez.
Érdemes belevágni?
(20" 2.0 Ghz, x1600 128mb, 2,0Gb Ram, 250Gb - 10.6.8-as rendszerrel)
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz TVMaci #13435 üzenetére
2007-esnél régebbit ne vegyél már szerintem, mert nem megy fel rá a ML és elég régi is már. 10.6.8-ra már sok program nem megy fel sajna...Ha mindenképp Macet akarsz ennyiért, akkor inkább vegyél egy 2009 körüli MacMinit
blokad: erre irányult a kérdésem, h a várakozás elkerülésén kívül van-e előnye a sleepnek a kikapcsolással szemben Viszont ha nincs, 20mp várakozásba nem halok bele[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz Ragnar95 #13436 üzenetére
Ott az app automatikus mentését kapod meg, sleep-nél meg a memória mentését. Próbáld ki a sleep-et, pár másodperc alatt használható állapotban lesz a géped, tök ugyanazt kapod mint amit előzőleg csináltál. És még az sincs, hogy várni kelljen arra hogy újra elinduljanak az appok...
Én évek óta így használom a gépem, van olyan, hogy hónapokig nem is kap klasszikus újraindítást.
(#13435) TVMaci: Nem érdemes... műanyagházas, hardverileg gyenge (Core Duo, ATI X1600 mind 2005-6 körüli cucc, ráadásul előbbi laptopba való), meg frissítések se jönnek már a rendszerére. Én nem venném meg... inkább keress egy 2007 és 2010 közöttit, ezek olcsóbban mennek, és bátran ajánlhatók.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
válasz madgie #13442 üzenetére
Ballmer-módra rohangálok itthon...
-
Ragnar95
félisten
válasz tDr1v3r #13439 üzenetére
Ez igaz, valóban kényelmesebb, csak féltem, h a gépnek nem tesz jót, bár gondolom ha benyomom a tárolók altatását, akkor semelyik alkatrész nem használódik számottevően többet sleepben, mint kikapcsolt állapotban
Grat a monitorhozPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
blokad
senior tag
-
Alex91
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz DanielK #13447 üzenetére
Igen OCZ Vertex 2 120GB
Amúgy ha már az SSD-nél tartunk, azt néztem a rendszerinfóban, hogy a TRIM nincs engedélyezve, ezt érdemes lenne engedélyezni ? Csak mert eltérő véleményeket olvastam a dologról...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest