Új hozzászólás Aktív témák

  • Laby

    senior tag

    válasz Bandit21 #54706 üzenetére

    Blackfriday-nél is max 25% szokott lenni, annál több soha nem volt csak az újonnan regisztráltaknak.
    Regisztrálj egy másodlagos email címmel, szerintem az alap tartalmak között is van értelmes széria (ami persze hosszútávon nem elég), amivel rájössz hogy milyen az iRacing, kicsit ízelítőt kapsz a fizikából, a versenyekből, a felületről, grafikáról...stb.

    Ha bejön ez a világ, akkor utána új regisztrálóként a valós email címeddel lecsapsz a kedvezményre.

    Amúgy meglepne ha nem jönne be bárkinek is az iRacing, de az ár miatt nagyon átgondolós mielőtt belevág az ember. Én belevágtam, 100+ ezres accountom is van, de nagyon rajta vannak, hogy folyamatosan pénzt facsarjanak ki az emberből, a mindenhol erőltetett új (halál fos unalmas :D) pályákkal, csak hogy mindenképp megvetessék.
    Ami viszont nekem a legundorítóbb volt, hogy kiadták az új F1 Mercedes-t (nagyon ritkán jön ki modern F1-es autó, rá 1 évre kiadtak belőle egy módosított "új" verziót és onnantól a régivel csak magadba tudsz bohóckodni, online versenyzéshez megvetetik az újat is...
    Ezt a pénzköltést még meg is emészteném, de baráti körben többen szimulátoroznak és ők nem akarnak ennyi pénzt belefektetni amit teljesen megértek.
    Nekem viszont többet ad hogy velük versenyezzek, mint folyamatosan John Smith randomok arcokkal dobáljon össze.
    Így maradt az ACC ami nagyon olcsó, fizikára jóval gyengébb, de azért használható, és ligában versenyzés ami duplán nagyobb élményt ad.

Új hozzászólás Aktív témák