Új hozzászólás Aktív témák

  • kozmi55

    tag

    Sziasztok,

    Kb 2 hónapja vettem egy T300-at, pár napja arra lettel figyelmes, hogy már nem olyan sima az FFB, mint a legelején. Sajnos nem tudom igazán jól megfogalmazni, kicsit olyan érzés néha, mintha a régi G29-et fognám a kezemben, főleg amikor kanyarodás közben akarok nagyon picit változtatni a kormányszögön. Sajnos videón nem jön át, inkább csak érzésre lehet észrevenni.

    Próbáltam több játékkal is. AC-ben, ACC-ben és Dirt Rallyban is feltűnt mintha más lenne kicsit. Reseteltem a drivert, lejjebb vettem az FFB-t, de nem segített.

    Lehetséges ez? Ha igen, akkor mitől lehet? Olvastam, hogy TM-ekkel vannak azért megbízhatósági problémák. Még mindig jobb mint a G29, tök jól használható, de kicsit zavaró tud lenni. Illetve attól félek, hogy mi van ha ez tovább romlik.

    Van erre valami quick fix? Vagy érdemes megpróbálkozni a garizással? Ilyen viszonylag kicsi problémánál még azt is el tudom képzelni, hogy elutasítják, cserébe hosszú idő a folyamat. Ha meg felnyitom és később mégis lenne valami komolyabb probléma akkor meg gondolom ugrott a gari.

Új hozzászólás Aktív témák