Új hozzászólás Aktív témák

  • HAX

    tag

    Na megérkezett a G27, így kezdőként leírnám első benyomásaimat, hátha van valakinek építő jellegű ötlete.

    A RaceRoom Racing Exprience c. játékkal fogtam neki (mert az Assetto Corsa-t jelenleg nem tudom működésre bírni).

    Beüzemelés után feltettem a kormányhoz tartozó Logitech Profiler nevű programot melyben próbáltam betallózni a RaceRoom-ot de nem találtam sehol. Dokumentumok/MyGames/SimBin-ben és a Steam mappában sem találtam az indítófájlt.
    Elkezdtem a játékban beállítgatni, tulajdonképpen csak a kormány fordulását vettem fel 900 fokig illetve a sebességeket állítottam be, hogy érzékelje normálisan a H váltó fokozatait mert alapon csak a pillangóváltó működött. A FFB-t levettem 60%-ra, a 100% soknak tűnt így elsőre (a monitor majdnem ledőlt az asztalról :)) ) talán ha hozzászokok lehet, hogy emelek még az értéken.
    Mindenesetre én arra számítottam, hogy magától beállít mindent optimálisra amin persze később állítgatni lehet az ember igényeihez mérten.

    A fék érdekes számomra, rettenetesen erős, konkrétan egy erősebb taposás után félek, hogy hátradőlök a székkel. :DDD

    A váltó így beállítás után már egész jó, az egyetlen negatívum, hogy 2-es helyett sokszor 4-esbe teszem.. valószínűleg megszokás kérdése. Ami furcsa, hogy nem szükséges kuplungolni váltásnál, itt említette valaki, hogy be lehet állítani, hogy ilyenkor büntessen azt még nem találtam meg.

    Összességében meg vagyok vele elégedve már most nagyon fun az egész, egy félóra gyakorlás után már sikerült összehozni, hogy ne faltól-falig közlekedjek a pályán. :C

Új hozzászólás Aktív témák