Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    Hali!
    Kormány vásárlásra készülök, de nem tudom melyiket. :DDD Az ár még képlékeny, de amit biztosan tudok, hogy állvány meg egyéb marhaságok nem kellenek mivel saját készítésű gépasztalom van, ezt úgy készítettem, hogy egy lehetséges kormány felszerelését is szem előtt tartottam.

    Szóval egyelőre neten olvasgatok, de onnan indultam, hogy G27. Aztán olvastam, hogy a H váltója elég gagyi hatást kelt és hogy "Belt based" cucc jobb a G27-nél. Na az egyik kérdésem, hogy ez mit jelent a kormányok terén? Itt egyik csóka említette a Fanatec Porsche GT3 V2-t és az is tetszik nekem, de itthoni boltokban nem igazán láttam (nem mintha ez problémát jelenteni, mert külföldről is tudok vásárolni, szoktam ebayezni például).

    A másik kérdésem, hogy mi a különbség a Porsche GT3 V1 és V2 között? Nem sok forrást találtam ez ügyben, de lehet rosszul kerestem.

    Egyébként a vásárlást úgy tervezem, hogy ebayen vagy valami külföldi fórumon talán egy jó állapotú használtat kifogok ha szerencsém lesz, mivel nem sürgős számomra a dolog. :)

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák