Új hozzászólás Aktív témák

  • Predator2

    addikt

    válasz seawolf570 #11089 üzenetére

    A linket szurkálódásnak szántam ;] ne vedd komolyan. Természetesen csak engem illet a felelősség. Senki nem tartott fegyvert a fejemhez, hogy már pedig nekem csak ezt szabad megvenni.

    Viszont, ha kapok némi segítséget akkor módosítani/módosíttatni fogom az első hsz-t.
    Én is kérdeztem mint ahogy írtad is, hogy mire kell figyelni, de egy árva szóval nem említette senki, hogy ilyen komoly bajok is lehetnek [link]. Tuti nem vettem volna kormányt csak gyártói garival.

    Apródról vettem 30K-ért. Lecsaptam rá mert jó árban lévőnek tűnt. És az árából nem tudtam arra következtetni, hogy valami bibi van. Felhívtam elötte az eladót. Kértem további képeket. Szétszedni biztos nem szedtem volna, meg nincs olyan elmebeteg aki ezt hagyja.

    Megpróbálom a sráccal a javítás költségeit kifizettetni, vagy vissza fizettetni a pénzem. Egyenlőre csak email-ben de lépek tovább ha ez kevés.

    Más:

    Kíváncsiságból utána néztem itt aprón, a kuponnak amit többen is említetek és ezt találtam (elég felszínes tudom): [link]
    [link]

    [ Szerkesztve ]

    >> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<

Új hozzászólás Aktív témák