Új hozzászólás Aktív témák

  • ripla

    őstag

    válasz reelc #1946 üzenetére

    Igen, azt most láttam. :)

    Eközben Kingpinék már megint megkavarják a kiadási sorrendet, ha eddig káosz volt ami náluk megy a sorrend terén, akkor ez már konkrétan egy tornádó ami épp feldúlja a partszakaszt.
    Nem is igazán az új sorral van bajom, hanem azzal hogy a Peter Parker Pókember sorba IS bele lesz vegyítve, így a benne futó klasszikus sornak kb. soha nem fogunk a végére érni....

    "Magyarul még nem túl sok Spectacular Spider-Man képregény jelent meg, mi pedig segíteni szeretnénk ezen a tarthatatlan állapoton: idén kettőt is elindítunk belőle!
    A Spectacular Spider-Man 1976. decemberi dátummal jelent meg először, harmadik Pókember-címként (az Amazing Spider-Man és a Marvel Team-Up után), és a 263. számmal ért véget 1998. végén, amikor az akkori 4 Pókember-sorozatból (Amazing, Spectacular, Web of és sima Spider-Man) kettőt megszüntettek, illetve lecseréltek olyan új Pókember-címekre, mint a Webspinners és a Tangled Web (ez volt a régi Csodálatos Pókember 120-127. számának korszaka). De aztán 2017. második felében a Spectacular Spider-Man visszatért, méghozzá nem is akármilyen íróval, mert Chip Zdarsky (Pókember: életút - Hihetetlen Pókember 2021/3 különszám) írásával kezdtek bele; újra egy 1-es számmal indítva (amit később visszaszámoztak persze).
    Az eredeti sorozatot a Peter Parker Pókemberben kezdjük kiadni, az új sorozatot pedig a Hihetetlen Pókember különszámaiban olvashatjátok majd el, lévén, hogy szorosan köze lesz a fő eseményekhez, sőt: az egyik legfontosabb épp ott zajlik le. Ezzel már a HP 2024/3-as különszámában szembesülhettek, júniusban."


    Kicsit azt érzem velük kapcsolatban, hogy olyanok mint egy bőrönd, amelyik már gömbölyűre feszül a benne lévő ruháktól, a varrásai szakadnak, az oldala elkezdett repedni, és akkor előhúznak a szekrényből még egy adag ruhát....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák