Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz BalanceR #89865 üzenetére
Ezzel egyetértek. Én még azon is gondolkoztam, hogy politika neki. És most nem az egyenes utat értem ez alatt, hanem megrendelték tőle. (Volt ugye neki az a 150 milliós támogatás, amit nem fizetett vissza.)
De ez konteo, nem tudom bizonyítani. De kicsit kiszínezte őt is a média. Innen gondolom. Pénzbírságot is csak azért kapott (állítólag), mert kritizálta a kormány védelmi tevékenységét. Ezt is tavaly decemberben.Az a Bill Gates, 5G orvos az nyilván hülye. Ebben is egyetértünk. Nem tudom, hogy komolyan gondolja-e (láttam ezt a beszédét), de kártékony, mivel hülyeség.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz BalanceR #89865 üzenetére
Meg annyit visszaterve. Azert van igazsaga is Godenynek. Tehat ne hivjunk minden pcr pozitivat betegnek, mert nem az. De annak hivtak, es ez beegett a koztudatba.
Ezek a vedooltasok okozhatnak tunetet. Fejfajas, laz, izomfajdalom, ilyesmiket. Ezek par nap alatt elmulnak tehat nem betegseg, csak tunet.
A "jo" kommunikacio hatasa, hogy ezeket is betegsegkent kezelik az emberek, es ezert terjed az, hogy megbetegithet a vakcina. Pedig nem.Es meg lehetne sorolni a hibas kommunikaciot es cselekvest, ami nem irhato Godeny szamlajara. Tehat nem o a kozellenseg, hanem a butasag.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest