Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • DeathAdder

  veterán

  Nem vagyok spanyol foci párti inkább anti ezért nem érdekel hogy Hegyi miket mond a Realról vagy a Barcáról, de Púl megnyilvánulásai és hozzáállása..

  Ez már nem az aranycsapat, nem hogy örülne, ő kötekedik az egész stúdióval, köti az ebet a karóhoz (az is hogy a Belgák nem fognak továbbjutni, fogadásba is belemenne meg hogy miért lenne erős a Belga keret, meg az Észtek milyen erősek lesznek, simán továbbjuthatnak) én kisgyerek koromban mondtam ilyeneket olyan csapatokra akiket utáltam és semmiképp sem tudtam elfogadni, hogy jók..

  És már az a gúnyos pofa, amikor valaki véleményt nyílvánít ki a stúdióban :W
  Oké hogy az átlag magyar ember pesszimista, de ő a kamerák előtt beszél és bizonyos szempontból szakértőként van a stúdióban, azért ülünk le a tv elé, hogy ezt meghallgassuk, de ő csak árassza ki magából a gúnyt és a sok negatívumot. Nem mondom, hogy félrebeszél, mond helyénvaló dolgokat is, de akkor sem kellene ennyire ótvar módon és kizárólag a rossz dolgokra a fényt vetni.
  Gyakorlatilag mindenbe beleköt ami a stúdióban elhangzik.. :(

  Lehet jó bíró volt, na és? Nem akarom sorolni, de vannak kiváló futballisták ma is, akik még artikulálni sem tudnak annyira buták..

  You'll Never Walk Alone

Hozzászólok Aktív témák