Új hozzászólás Aktív témák

  • stevve

    nagyúr

    válasz Raypapa #14517 üzenetére

    Ezt a kérdést mondjuk feltehetted volna a 4850 topikjában is vagy a milyen videokártyát topikban, ott több választ kapnál.
    Elégnek elég bőven az 500 W, mert hogy Trust tápról van szó és nem éppen a neve adja a cég hírét ;). Az 5000+ kicsit kevés hozzá, de az biztos, hogy ha megveszed, nem lesz olyan játék, ami nem menne rajta és jobb áron van, mint bármi más.
    Pl.: veszel egy 3850-et, amit kihajt a konfigod és élvezed, mert jó kártya, de úgy döntesz később, hogy veszel egy jobb CPU-t. Keveselni fogod a VGA-t, mert a CPU többet is tudna, mint amit a 3850 mutat és kénytelen leszel venni egy új VGA-t is. Ha viszont most CPU limites leszel, akkor később ezt lehet VGA csere nélkül is kompenzálni.
    Tehát vásárláskor el kell dönteni, hogy fogsz-e a közeljövőben valamit fejleszteni vagy sem és ehhez igazítani. Ha nem fejlesztesz CPU-t, akkor elég egy 3850/3870 is. Gondolni kell a felhasználásra is. Kell-e az UVD új verziója, fogsz-e hardveresen enkódolni, stb...

    Piero89:
    5000+ alapon (2.5 GHz) biztosan nem hajtja ki, de nyilván érezhető a javulás. 3 GHz-en már elég jelentős a javulás és magas FPS-ek várhatóak. 3trémárk felejtős, mert nem fog annyit hozni, mint egy Wolfdale vagy hasonló, de játékokban szépen teljesít!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák