- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalis
senior tag
Én zenére filmre ezt néztem ki magamnak Creative HQ-2300D [link] DTS fejhallgató ódákat zengenek róla, de egyelőre még azt sem tudom hogyan működik.
''HQ-2300D - csúcskategóriás fejhallgató Dolby Headphone technológiával zenéhez, filmekhez, játékokhoz
Ezek a lenyűgöző, hordozható dekóderrel rendelkező fejhallgatók ultra-valósághű 5.1 csatornás térhatású hangot biztosítanak - a szomszédok zavarása nélkül! Tökéletes kiegészítői a DVD lejátszóknak, és játékkonzoloknak, tökéletesen körülölelő hangzást és teljes intimitástt biztosítva.''
''A Creative úttörő még a mágneses indukciónak vezetéknélküli fejhallgatókban történő alkalmazása terén is. A személyi használatra tervezett eszközök fejlesztését az Aura partnercég tervezte.''
Szerintetek milyen minőségű lehet ez a ''Creative HQ-2300D'' illetve ebbe van DTS dekóder is?Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Digitalis
senior tag
válasz Digitalis #1067 üzenetére
Creative HQ-2300D -ről itt találtam [link] egy felhasználói véleményt németül, csak sajna nem értek belőle egy kukkot sem.
[Szerkesztve]Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Digitalis
senior tag
itt[link]elvileg lehet kapni . Csak az nem tiszta, hogyan működik. Teszem azt, benyomok egy DTS-audio CD-t vagy egy DD-5.1 filmet, honnan érzékeli a DTS/DD 5.1 jelforrást? Gondolom nem a sima stereo fejhallgató kimenetből? Meg minek bele az elem?
[Szerkesztve]Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Digitalis
senior tag
válasz Digitalis #1067 üzenetére
Creative HQ-2300D csatlakozásai: [link]
Mindenesetre érdekes egy füles, teljes a képzavar.Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Digitalis
senior tag
Na , szal ez lett belőle [link]
Gyakorlatilag a 2001 évi F880 utódja, ez 2004 évi modell, és már Surround kivitelben.
Meghajtóegység, mm: 50
Impedancia, ohm: 56
Érzékenység (dB/mW): 105
Max. bemenet, mW: 3000
Frekvenciaátvitel: 3Hz-27KHz
Kábelhossz, m: 5
Tömeg, kábel nélkül, g: 225
Kábelbe épített hangerőszabályozó: +
Mini csatlakozó: +
Csatlakozóadapter: +
Mágnes típusa: Ng
Csatlakozó (Ag, Ni): Ag
Paraméterei elég impozánsak, jól szól, kényelmes, letépi a fejem, pláne ha surround-ba kapcsol, jó hosszú a zsinór (5m), olcsósága ( 10ropi ) mellett minőségi cuccnak tűnik. Kell ennél több?
Hallgattam pl. HD-555 Seinheisert is, ami szintén made in Kína de ennek a töredékébe került a pana, és még is jobb paraméterekkel rendelkezik. Talán egy kicsit kényelmesebb a HD-555 meg nevesebb, de a szerintem nem szól jobban semmivel. Sőt… ( Botfülüek előnyben )Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Digitalis
senior tag
válasz ThorsHUN #1084 üzenetére
Igen megvettem. Nem rossz, de mint minden fejhallgató lehet az (100K-is) ez is valahol kényszer megoldás. Mivel jó hosszú a zsinor egész jókat lehet benne szunditani
Melegben biztos kissé ''izzadós'' lesz de, mivel a fejen ül, és a magasság állitható ezért viszonylag kényelmes. Magas/közép hangok szépek, a mélyekre oda kell azért figyelni. Filmnél van elemes surround átkapcsoló (med/high) igy némi alapzaj lesz, de filmnél úgysem számit viszont hatásos. Zenénél szigorúan off. Paraméterei magáért beszélnek, [link] Ára is jó (10k) ennyit szerintem megért.Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest