- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sandrew
őstag
-
miresz
veterán
válasz Motion_Blur #1801 üzenetére
Köszi! A multkori 11.4-es prewiev-ról a végleges 11.4-re való frissítés után volt egy kis bugom,mert mindegy mit állítottam a tessaláción akkor is mindíg ki volt kapcsolva,és akkor volt nekem is hasonló pontom mint a kollégának itt feljebb. De ez a mostani szerintem is reális.
Sandrew: Jól megy az a proci szinte alapfeszen.
Sondi1986: Igen volt,de bugos is volt a driverem,tehát az nem valós eredmény. Mindegy mit állítottam ki volt kapcsolva a tessaláció.
-
-
Sandrew
őstag
Akkor jó
Proci 4600-on járna előrébb lennék?
-
Sandrew
őstag
válasz Motion_Blur #1808 üzenetére
Táp nem bírja
-
Sondi1986
addikt
válasz Motion_Blur #1808 üzenetére
De ha lejebb görgőzől, ótt találsz tőlem 11.5 driver 5590pontosat
De visszatettem a 11.4-et mert úgy éreztem ezzel többet kapok!
Az a legnagyobb próblémám hogy itt a nyár elég meleg van és nem tudom arra az értékre felhúzni a kártyát amin télen ment 1032/1228 most csak 1000/1225, ha 1000-fölé megyek akkor becsikozódik a kép és utána meg lefagy, egyszóval tulmelegszik! -
SzlobiG
félisten
Nagyon beindult a topik pár hete alig írt be valaki. Biztos a lista megléte miatt.
-
Milka 78
nagyúr
válasz Sandrew #1802 üzenetére
Ehez képest? Egy férfias lépéssel tolj neki 1.52v-t és ha szóljon az a proci!
SzlobiG: Persze mer átjárok toborozni a Vantage topikba!
MZsoltee: Menyit kaptál a cpu-ra?
[ Szerkesztve ]
-
Sandrew
őstag
Ejnye benye nVidia-nak gondolom mégjobban megy
-
Hajdi
senior tag
válasz Milka 78 #1820 üzenetére
Physics Score
5295
Combined Score
5000
(Azt hiszem ennyi volt)--------------------------------------------------------------------------------
Köszönöm! Végre egy pozitív jellegű kérdés a procim felé!
Este próbálgattam 4.5GHz-en is, de az istennek nem akarta az igazat. 1.52V-nál pedig több feszt nem szivesen adok neki, mert nem tudom megbírkózik-e vele a kis Hyper 212-es."The Man Who Sold the World"
-
Sondi1986
addikt
válasz Milka 78 #1820 üzenetére
Nézegettem hogy kikkel szembe vagy lemaradva és azt vettem észer hogy magasabb Mhz- járatják a prociaikat mint te, azért vagy lemeradva. Te is úgyan úgy kikapcsolhatod a tesszellációt!
Hajdi : Szerbusz ipon kolega (UndeadBoy)! Iponra felteted ezt az eredményt?
Eszméletlenül felhúztad a procidat én 4000 fölött lefagy a 3d márk11! -
Sondi1986
addikt
Na még egy picit húztam! A gpu-n 15Mhz-et a cpu-n meg 20-at, ez sült ki!
-
Milka 78
nagyúr
válasz Sondi1986 #1822 üzenetére
És még is kevesebbet kapnak a procira,mert simán csak szorzóval tolják,ami ugye nem hoz akkor gyorsulást mint ha "fsb"-vel húzod A HT-s mókát kipróbálom,de ide nem rakom be,mert nem szabályos...
Hajdi:Szép az a pontszám a procira...kissé irígykedek Nekem 4010mhz a vége az adott feszen,de följebb meg nem merek menni.A hűtő bírná,de a lap már máskérdés.Égettem már át lapot
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
Egy kis javítás: klikk
Csabee.: nem alap beállításon futtattad, így nem tudni.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
-
-
nagyúr
Hátez? Nem fut szinte semmi.(MSN, xFire)
Workload Single init returned error message: Full-screen mode is unavailable. Close all background programs.
-
Csabee.
nagyúr
válasz Motion_Blur #1839 üzenetére
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
válasz Alister71 #1842 üzenetére
Miért? 768as verzió amúgy nem az 1gb-os Mennyinek kéne lenni? Gondolod vga hiba? Gigabyte márkájú
Lord Vader: lehet nem kap elég áramot????? Ilyen előfordulhat? mert csak egy 400w-os corsairom van.. bár elégnek kéne lennie.. de lehet táphibám is van:S
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz Alister71 #1846 üzenetére
Úgy tűnik
De a táp nem lehet a videókártya teljesítményének a szűk keresztmetszete? Teszem azt 600w-os táppal nem tudna nagyobb teljesítményt elérni a vga? Mert lehet kevés áramot kap... bár ezt nem tarto valószínűnek mert igen stabilan megy a rendszer..
-
Új hozzászólás Aktív témák
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest