- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
őstag
válasz 04ahgy #13850 üzenetére
Nem telepítés közben, hanem már indítottam a tesztet, s akkor, amikor mostanában hibaüzenetet dob ki, akkor először csak simán beállt a kép, vagyis lefagyni nem fagyott le, de a program beállt.
Azt, hogy tudom megcsinálni, hogy csak ennek a registryét töröljem?A chkdsk-t kipróbáltam, de azt írta a végén, hogy a Windows nem talált hibát.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
helkis
veterán
válasz AssAssynn #13849 üzenetére
start>keresés-be cmd, majd jobb klikk rajta és futtatás rendszergazdiként, utána beírhatod, de mivel használva van, ezért újraindítást követően fog futni, ezt tudod beállítani egy "i" betüvel..
szerk: természetesen ne csak a 3dmark mapppát, hanem az egész drive-ra futtasd le.. én inkább egy windows-error-ra gondolok..
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
-
AssAssynn
őstag
válasz helkis #13854 üzenetére
Köszi a segítséget, megcsináltam. Utána letöröltem újra a programot, s kézzel azt a bizonyos mappát, ott a C-n, utána újraindítottam, majd feltelepítettem, újraindítottam megint, kilőttem mindent, s elindítottam a programot a teszttel.
Első megjegyzés: (ezt mindig így csinálja a tesztnél) mikor elkezdődik, s tölti a képet, ilyen hülye, kicsit cincogós hangot ad a gép, szerintem a VGA, de nem tudom, hogy a ventilátoron kívül más adhat ilyet?
Második megjegyzés: betöltötte, majd vártam, s végre elindult a teszt. Már kezdtem örülni, mikor eljutott oda, amikor az emberek állnak a rámpán. A 3. perc nem tudom hányadik másodperce, s ott beállt a kép. Vagyis nem befagyott, hanem ilyen kis képrészekre szakadt, amiken a kép oda vissza mozgott, persze alul a számlálók leálltak, de az ő sávjuk nem szakadt szét, hanem rendesen mutatta, csak beállva.
Vártam egy kis időt, aztán megnyomtam az Esc-t, mire bejött a fekete képernyő, ami úgy is maradt egy pár percig, s mivel semmire se reagált újraindítottam. Ötlet, hogy "ezmiez"?Kicsit félek, hogy nem-e a VGA-val van valami. :/
04ahgy: Op. rendszer újratelepítéssel igen, viszont most a net itt a koliban sehogy sem áll, szóval a Win frissítések, s egyebekkel nagyon sokára végeznék.
[ Szerkesztve ]
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Hú, kicsit megnyugodtam.
Ha EZT kibírta, akkor a tesztnek is mennie kellett volna. (: Akkor, ha jól sejtem nincs baja a kártyának, mi?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
helkis
veterán
válasz AssAssynn #13856 üzenetére
no, ez esetben kéne monitoroznod afterburnerrel osd-ben a hőfokokat, órajeleket, stb..
esetleg feltolhatod a ventit 75-80%-ra vagy maxra, ha úgy lefut akkor a vga túlmelegszik, itt egyébként a feszt is piszkálhatod... illetve a GT1-es teszt inkább prociteszt, itt akkor lehet megint a vga, ha a physx be van kapcsolva, vagy ha a proci-ram frekik/órajelek/időzítések nem stabilak.. szóval egy alap eredményt is kipróbálhatsz, hogy úgy minden frankó-e..
pl egy jó trükk, ha a ramot 1066-ról visszarakod 800-ra, vagy adsz neki +0,1v-ot"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
AssAssynn
őstag
válasz helkis #13858 üzenetére
Közben írtam még, amit ITT láthatsz. Csak azért írom, mert ha jól tudom, azért ez eléggé izzasztó program, szóval, ha ezzel nem fagyott be, s nem melegedett túl, akkor valószínűleg a Vantage 2-3 perce alatt sem. S még azt is hozzátenném, hogy ennél még hangosabban zúgtak a ventilátorok.
A processzor és a RAM alap beállításokon mennek most (RAM is 800-on).
Egyébként azt még megjegyezném, hogy a FurMark teszt alatt nem cincogott úgy semmi a gépből, mint a Vantage-nél, ahogy írtam is.UI: Közben nyomattam egy prime95+FurMark kombó tesztet is, s azt is vitte gond nélkül.
orichalcos: Éppenséggel lehet gond vele, de hiányos ismereteimmel úgy tudom, hogy az egy durvább tesztelő program, s több ideig is bírta vele, szóval ezért bizakodom, hogy tényleg nincs gond a VGA-val.
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz helkis #13861 üzenetére
Rendben van, megpróbálkozom vele, bár én azért akartam ezt, a Vantage-t, mert itt -mások képei alapján- jól látszódik a CPU viszonyulása a VGA-hoz. Főleg mióta elmondták, hogy a processzorok között úgy is sok különbség lehet, ha ugyanannyi mag van, s ugyanakkora a frekvencia. Kíváncsi vagyok azért, hogy az enyém mennyit tud alapon, majd tuningolva.
-
04ahgy
nagyúr
válasz AssAssynn #13860 üzenetére
Vantage töltés közben a cincogás normális. Az egekbe ugrik az FPS, és a VGA VRM adja.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
válasz ittakary #13872 üzenetére
Nálam a normális szóráson belül ugyanannyi szokott lenni GPU tesztekkel és nélkülük is a CPU Score.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
soultrapp
senior tag
csáótok!nem tudjátok miért csak 17ezer körül hoz a 6950-em?igaz,hogy csak 1gb,de elvileg az nem számít a tesztben fx6100-al megy.
Másoknak hoz 20000 pontot is alapon. -
04ahgy
nagyúr
válasz soultrapp #13876 üzenetére
Hat magos 1055T-vel, 4200MHz-en (erősebb ezekkel a beállításokkal, mint a Te procid): [link].
A többiek intel CPU-val tolják, amit egyrészt a Vantage CPU teszt sokkal jobban szeret, másrészt valamelyest jobban kihajtja a VGA-t azonos órajelen.
Helyén van az eredmény, ha alapórajeles.
HGyu
-
jones965
Modder
04ahgy-nak szeretettel, tartozásomat leróttam.
GTX 285 P18242
-
04ahgy
nagyúr
Gigabyte GTX 275 az alany, hűtése LN2, elkészített modok rajta: VGPU, VID, OVP, OCP, VMEM, PWM freki, CB, CBB, CS BIOS.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz #02119936 #13887 üzenetére
Köszönöm neked is, helkisnek is. A Gulftown megmutatta, hogy le tudja még nyelni keresztben a Sandy Bridge E-t.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz Speed® #13889 üzenetére
Ha adsz egy 5800-as SBE-t, akkor én meg esküszöm, kerítek neked egy 6300-as Gulfot...
Már beszéltem vele.HGyu
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz 04ahgy #13890 üzenetére
[link] Vedd meg, hátha hagyott még benne pár MHzet ;p
Nem vitatom el az érdemet, félre ne értsd..eszméletlen az 5.8G is!
Nézegettem, vajon mit mehet egy olyan példány, ami 2C/2T 7+os?Akkor nem szóltam..gondoltam hátha nem írt/láttad..lesz LN2@Lightning?
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
-
jones965
Modder
válasz 04ahgy #13884 üzenetére
Gratula!
Nagy merkász vagy, hogy vártál ezzel az eredménnyel.
Én ezzel az eredményeddel jelenleg nem tudok versenyezni, bár ma egy kicsit javítottam,kihasználva a hideg időt.A gtx 285 karim talán nitrózva vmod-olva versenyezhetne az eredményeddel, de annyit energiát már nem ölök bele.
Így is csak azért teszteltem le, mert a BTX mod házamban az alaplap végleg megadta magát, így került sor a tesztre. -
04ahgy
nagyúr
válasz jones965 #13894 üzenetére
Egyrészt köszönöm.
Ennél kisebb eredményem nem volt tartalékba. Nincs még a kari kimaxolva. Van tartalék GTX275 is. De szereztem azóta GTX285-öst is, amit mondjuk úgy; hogy tudom mit megy nitróval.
- Főnök, egy alaplapunkat lekapcsolták a BTX kuckóban!
- Kár azért a Crosshair II-ért, olyan kiváló alaplap volt.HGyu
-
rostiron
őstag
Sziasztok
Ha szeretném a vantage-t futtatni ,milyen beállításokkal kell ? ( performance, high, extreme )
ill. milyen felbontással ?
Hogy össze tudjam hasonlítani mások eredményével.Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest