Új hozzászólás Aktív témák

  • panpeter92

    tag

    válasz Tegla80 #3041 üzenetére

    És te olvastad, hogy mire akarja használni a tévéjét? Besötétített szobában filmezne, falra szerelt tévéről, ráadásul 5 méterről. Erre a felhasználásra jobb a plazma. Távolságra még egy 50"-os tévé is kevés, de még mindig jobb, mint a 46".

    "színhelyes" feketére gondoltál ugye? mert az LCD is ad feketét,igaz " gyengébbet".de ad .

    Természetesen arra gondoltam, mi másra? És nem, az LCD a technológiája miatt nem tud feketét produkálni, csak szürkét. A világosabb fekete az nem fekete, hanem szürke. Semmit nem ferdítettem, ez az igazság. Aki olvassa a hiteles teszteket, amik mérésekre alapszanak, könnyen le tudja szűrni az igazságot. Márpedig az, hogy 10x magasabb feketét produkál, az éjszakai/besötétített filmezésnél brutálisan kiütközik. Volt LCD-m, ismerőseimnek mai napig van, de már jó ideje plazmát használok és el sem tudom képzelni, hogy éjszaka filmet tudnék nézni LCD-n. A világító fekete(főleg szélesvásznú filmeknél) megöli a filmélményt. Ahhoz, hogy ebben plazmaszintű LCD-t tudjon venni, meg kéne duplázni a keretet.
    Miért linkelném a plazma topic első hsz-át? Ha érdekli, majd elolvassa. Nem akarok rásózni semmit, csak próbáltam rávilágítani, hogy a pénzéért nagyobb és jobb képminőségű tévét is tud kapni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák