Új hozzászólás Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    válasz Piftuka #26030 üzenetére

    Akkor azt nem értem én aki több mint 1 év alatt megnéztem kis millió TV-t, üzletben, és otthoni környezetekben miért nem ezen a véleményen vagyok. Azok az emberek akik megvették és teljesen megvannak vele elégedve, illetve akik tesztelték miért adtak a TV-re magas pontot...? :/

    Itt is kis millió ember ismeri már, az hogy lassú a smart arra van panasz, meg bekapcsolásnál várni kell, ezt tapasztaljuk, és mástól is hallottuk már...De hogy képminőségével gond legyen, és alsó kategóriákhoz hasonlítsa valaki azt még nem.

    Mindenesetre tiszteletben tartom én is a véleményed, de amit te állítasz ilyet még senki nem mondott, főleg olyan nem aki ebben szakértő szinten van!

    Ja és ezeket úgy írom neked hogy eszem Ágába sincs reklámozni a Sony-t mert aki ismer tudja nem vagyok Sony fan, attól hogy ilyenem van meg pláne nem veszem személyes sértésnek, egyszerűen csak visszajelzések a készülékről nem azok amit most itt próbálsz állítani...Illetve nem egy hetes szériáról ebszélünk hogy alig legyen ezzel kapcsolatban vélemény, hanem már 1 éves a W8B sorozat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák