Új hozzászólás Aktív témák

  • GeryFlash

    veterán

    membrandj: Kösz szépen, mindkettő erősen megfontolom, a w705 feketéjét dicsérik hdtvtesten ami nagy szó, sajnos az LG-ről nem találtam tesztet csak egy német felületes szösszenetet.

    B-L-A-C-K: Köszi szépen, de ezek a tévék más ligában játszanak, Nyáron költözik el a húgom a lakásból és viszi a 37"-os edge led lg-t, nem si bánom, világítson máshol az a fekete :DDD Tehát pár hónapom van összespórolni egy épkézláb tévére, a kolléga által említett Lg és w705-re szerintem meg lenne a pénz, de egy 50-es w805-re biztosan nem. Úgy vagyok vele, hogy LED_be már nem akarok sokat beleinvesztálni, akkor már megvárom hogy 2-3-4 év múlva értelmes áron lehessen venni 50"-os 4k OLED-et.
    Ez a Phillips is tetszik, Ambilight is kellemes extra, de 200 rugó nekem egy kicsit súlyos, bár ez ugye 47".
    SONY KDL-48W585-ről mit lehet tudni, smart felülete teljesen kuka (ha van egyáltalán)? Annyira az sem zavarna, ha szép feketéje lenne, bár a kdl42 w705 is ilyen áron van, igaz az kicsit kisebb.

    Köszi mindkettőtöknek :R

    [ Szerkesztve ]

    Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

Új hozzászólás Aktív témák