Új hozzászólás Aktív témák

  • Henker2

    addikt

    Üdv!

    Az LG topicban már feltettem a kérdést, de elég kihalt. Gondoltam hátha itt is tudna valaki segíteni és hamarabb kapnék választ!

    Rászántuk magunkat és lecseréljük "régi" CRT TV-nket.
    T-Home-os TV és kamatmentes részletfizetési lehetőség!

    A választásunk az LG 42LB5700-as típusra esett!
    Most jár mellé ajándékba ez a kütyü: AN-WF500 Wi-Fi & Bluetooth USB Dongle

    1. kérdésem az lenne, hogy vannak-e tapasztalataitok ezzel típussal? Ha igen mik?
    2. Majd szeretném a PC-t összekötni a TV-vel. Szerintetek, hogy a legjobb? Mivel SMART ugye van benne wifi. Annak csak a nethez lesz köze, vagy fog magával a pc-vel is kommunikálni? HD filmet és játékot akarok nyomatni. Vagy hdmi kábel lesz a megoldás? Az a baj, hogy kb 7-8m hdmi kábel szükséges lesz hozzá. Attól , hogy ekkora távolságom van, lehet"gagyibb" hdmi kábelt is venni hozzá? Egy Gigabyte GTX 970 Gaming VGA kártyám van a kapcsolathoz.
    3. Van egy Logitech Z-5500 hangrendszerem, és erre is szeretném rákötni a TV-t 24/7-es használatra. De úgy hogy a gépemmel is össze legyen kötve. Ezt hogy a legcélszerűbb megoldani? A PC-nél maradjon a hangrendszer vagy áttelepítsem a TV-hez közel? Ha szembe ülök a gépemmel az a baj, hogy nem ezen a falon lesz a TV hanem nekem jobboldali falon. Gondolom a PC marad a régi analóg rákötéssel és a TV- pedig kössem össze vele optikai kábellel?

    Várom válaszaitokat

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G

Új hozzászólás Aktív témák