Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    Sziasztok!

    Kb. egy hónapja vettem egy Genius 1255A-t, egy HF1800A-t kellett lecserélnem. Nos, inkább tettem volna félre még párezret, és vettem volna egy új 1800-ast vagy egy jobb hangfalat :))

    A legtöbb zenénél (főleg rock) a basszus nagyon túl van tolva, szinte élvezhetetlen, katyvaszos a hangzás, nagyon dörmög (ha természetesnek hatna, nem bánnám, de nagyon bután szól). Ha mínuszba csavarom a mélyet, akkor meg erőtlen az egész. Az 1800A-nak összességében sokkal szebb összhangzása volt.

    Arról nem is beszélve, hogy filmekben pl. robbanásokkor, és sok zenében is hallgatóan recseg a magas.

    Megjegyezném, hogy sosincs középállás fölött sem a mély, sem a magas, szoftveres EQ sincs, és ugyanaz a szerencsétlen alaplapi hangkártya hajtja meg, mint a régi hangfalat, még helyileg is ugyanoda tettem.

    Csak hogy ilyen vélemény is legyen, nyilván figyelembe véve hogy milyen árkategóriáról beszélünk, de én azt mondom, ha nem is megbántam, de nem örülök hogy ezt vettem meg.

    Lehet hogy már annyival jobb, hogy kihozza, milyen béna a hangkártyám és/vagy az xvid/mp3 kódolás stb. de én annyit szerettem volna (mint régen) hogy bekapcsolom, és szól, és még tetszik is ahogyan szól :)

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák