Újra 5 giga ajándék a Vodafone-tól

A havidíjas és feltöltőkártyás Vodafone előfizetők is megkapják a belföldön és roaminggal is felhasználható díjmentes adatkeretet.

Bár a honlapjukon ott van egy rövid értesítés, a távközlési vállalat nem igazán reklámozta az ügyfelei számára biztosított kedvezményt.

Az akcióra a gsmring.hu hívta fel a figyelmet, ezek szerint a Vodafone 5 GB díjmentes adatkeretet biztosít, amit minden lakossági havidíjas és feltöltőkártyás, illetve üzleti (egyéni vállalkozói és kisvállalati) előfizetés esetében aktivál a szolgáltató. Az adatkeretet szeptember 19-én éjfélig lehet majd felhasználni. Az ügyfeleknek teendőjük nincs, a Vodafone ingyenesen aktiválja a szolgáltatást. A cég közleménye szerint az extra 5 GB adat a tarifacsomag adatkereténél nem jelenik meg és sms-ben sem értesítenek senkit az aktiválásról.

A gsmring.hu megemlíti azt a fontos információt is, hogy a Vodafone a napokban elindította az eSIM szolgáltatást is: a Vodafone weboldalán található információk szerint az új és a meglévő ügyfelek is díjmentesen juthatnak eSIM-hez. A Telekommal ellentétben a Vodafone nem csak havidíjas ügyfeleknek számára biztosítja ezt a szolgáltatást, hanem feltöltőkártyások is igénybe vehetik. Fizetni csak akkor kell az eSIM-ért, ha a készülék elveszett, ilyen esetben az új eSIM-profil létrehozásának költsége megegyezik a fizikai SIM kártya cseréjének költségével.

A fizikai SIM-et csak személyesen, Vodafone üzletben lehet eSIM-re váltani. Jelenleg az új iPhone-ok, a Galaxy Note és Galaxy S, valamint a Galaxy Fold és Flip modellek esetében tudnak eSIM-et kérni a felhasználók – írja a gsmring.hu.

Előzmények