Hirdetés

2018. június 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Café blog rovat

Virtuális valósággal a gyermekbénulás ellen

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: IT café

Az UNICEF karácsonyi kampánya teljesen felszámolná a betegséget. Az egyik budapesti bevásárlóközpontba költöztették Kenyát.

Karácsonyi adománygyűjtő kampányához a virtuális valóságot választotta az UNICEF. Budapesten az Allee bevásárlóközpontba települt ki a gyermekvédelmi szervezet, ahol Kenyában készült 360 fokos gömbpanoráma felvételeket nézhetnek meg az arra járók az UNICEF Ébresztő-Óra foglalkozásairól, Ewan McGregor szereplésével.

A videó üzenete arra hívja fel a figyelmet, hogy 99 százalékban már sikerült megállítani a gyermekbénulást, most pedig az utolsó 1 százalék eléréséhez kér támogatást a szervezet. „Az UNICEF komoly erőfeszítéseket tesz, hogy a leginnovatívabb technológiák segítségével mutassa be életmentő munkáját.” – nyilatkozta Danks Emese, az UNICEF Magyar Bizottság ügyvezetője.

„A VR egy nagyon jó megoldás az emberek érzékenyítésére, és bár virtuális technológiának hívjuk, a valóságot mutatjuk meg az érdeklődőknek. Külön köszönjük a Telenornak, hogy az Ébresztő Óra támogatása mellett technológiai kérdésekben is számíthatunk a segítségükre.” – nyilatkozta Danks Emese, az UNICEF Magyar Bizottság ügyvezetője.” – tette hozzá.

Előzmények

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.