Év végi újdonságokat vezet be a Viber

Hamarosan instant videóüzeneteket is küldhetünk a Viberen, a csevegéskiegészítőkkel pedig olyan külső szolgáltatásokat is használhatunk majd, mint a Giphy vagy a Wikipedia.

A Viber bejelentette, hogy hamarosan megérkezik az alkalmazás legújabb verziója, amely három jelentős újdonságot tartalmaz: új instant videóüzenet funkcióval, illetve csevegéskiegészítőkkel egészül ki, amelyekkel a felhasználók külső szolgáltatásokat integrálhatnak chatjeikbe, és gyorsan kereshetnek a matricák között is. Emellett a frissítés újratervezett emotikonok is tartalmaz.

Instant videóüzenetek

Hirdetés

A felhasználók egyetlen mozdulattal videóüzeneteket rögzíthetnek barátaiknak. Az új funkció közvetlenül a csevegés ablakban lesz, a hangüzenet gomb gyors elcsúsztatásával lehet majd hozzáférni, így a felhasználók könnyen válthatnak a hang- és videóüzenetek között. A Viber instant videóüzeneteivel maximum 30 másodperces, ismétlődő videók készíthetők.

Csevegéskiegészítők

A felhasználók külső szolgáltatásokhoz is hozzáférnek majd a Viberen keresztül. Az alkalmazás legfrissebb verziója a Giphy, a Wikipedia és a TheMovieDB szolgáltatásokat támogatja, az elérhető szolgáltatások száma azonban folyamatosan bővül majd. Az új funkció használata igen egyszerű lesz: a “@” ikonra kattintás után egy kereséssel kiválasztjuk a szolgáltatás nevét. Emellett a felhasználók ugyanezzel a módszerrel kedvenc matricáik között is kereshetnek majd az @ ikon megnyomásával.

Újratervezett emotikonok

Az új funkciók mellett a Viber teljesen áttervezte az alkalmazásban található összes emotikont. Az új képek egyszerű és színes dizájnt kaptak.

A Viber új verziója hamarosan Android és iOS operációs rendszeren is elérhető lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Viber

Azóta történt

Előzmények