Egy hétig ingyenes hívás a Vibertől a magyaroknak

Mától kezdve hét napig száz ország összes telefonszámát ingyen hívhatják a Viber magyarországi felhasználói.

A 754 millió egyedi felhasználóval rendelkező üzenetküldő, a Viber Magyarországon különleges promóciót indított a már meglévő 2,7 millió, illetve a frissen csatlakozó magyarországi felhasználói számára. Ez azt jelenti, hogy mától, június 20-án déltől június 27-ig a magyar telefonszámmal regisztrált Viber-felhasználók a világ 100 országának bármely mobil- vagy vezetékes telefonszámát korlátlanul és teljesen ingyen hívhatják az egyébként fizetős Viber Out segítségével.

Felénk is népszerű

Több mint 33 millió közép-kelet-európai felhasználójával a Viber meghatározó szereplő az üzenetküldő szolgáltatások piacán. Itthon több mint 2,7 millióan használják az alkalmazást hang- és üzenetküldésre, valamint hang- és videohívásokra. A magyar felhasználók csak idén májusban 14 millió hívást kezdeményeztek az alkalmazásból, ami közel 100 millió percnyi kapcsolatot jelentett. A magyar felhasználók a múlt hónapban összesen 890 millió üzenetet küldtek hazai és a világ távoli pontjain élő ismerőseiknek.

A vállalat marketingesei valószínűleg épp ezért látták úgy, hogy hazánkban még van potenciál, ezért indult el a kampány. A magyar felhasználók június 20-án déltől egész héten ingyen próbálhatják ki a Viber Out szolgáltatást, azaz hívhatnak a világ szinte bármely pontján mobil- és vezetékes telefonszámot, bármilyen iOS-, Android- és windowsos okostelefonról, Windows PC-ről és Macről. Ingyen hívhatók az Egyesült Államok, Kanada és Ausztrália, Románia, Szlovákia vagy Szerbia, illetve további 94 ország telefonszámai, csupán az alkalmazásra és internetkapcsolatra – mobilinternetre vagy Wi-Fi hálózatra – van szükség.

„Magyarország az egyik legaktívabb piacunk a régióban, a mostani különleges promócióval ezt szeretnénk megköszönni az összes itteni felhasználónknak, és arra ösztönözni a még nem viberező mintegy 7 millió magyart, hogy próbálja ki az alkalmazás különféle szolgáltatásait, amelyek megkönnyítik a kapcsolattartást szeretteikkel. A különleges, kizárólag a héten érvényes lehetőséget, vagyis a világ összes mobil- és vezetékes számának ingyenes elérését a cég történetében most először kínáljuk fel. Minden új és már korábban – magyarországi telefonszámmal – regisztrált felhasználónk egy héten keresztül bárkit felhívhat a világ 100 országában, anélkül, hogy egy forintot is fizetnie kellene ezért” – mondta Atanas Raykov, a Viber közép-kelet-európai vezérigazgatója, a telekommunikációs partneri együttműködésért felelős globális vezetője.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Viber

Azóta történt

  • Publikus profilok már a Viberen is

    A japán tulajdonos követi a Facebook megoldását, cégek regisztrációját várják. A Viber API-t a népszerűbb CRM szoftverekbe is integrálják.

  • Év végi újdonságokat vezet be a Viber

    Hamarosan instant videóüzeneteket is küldhetünk a Viberen, a csevegéskiegészítőkkel pedig olyan külső szolgáltatásokat is használhatunk majd, mint a Giphy vagy a Wikipedia.

Előzmények