Vezérigazgatót cserélt a Pannon

Anders Jensen
Anders Jensen

A Pannon igazgatótanácsa Anders Jensent nevezte ki a cég vezérigazgatójává – közölte ma lakonikus közleményben a mobilszolgáltató. A menedzser április 1-jétől Ove Fredheim helyét veszi át. A vezetőváltás okait a vállalat nem hozta nyilvánosságra, csupán annyit közölt, hogy a céget 2004 óta irányító Fredheim a jövő hónaptól Norvégiában, a Telenor Csoporton belül folytatja karrierjét.

Anders Jensen 2007-től a Telenor bangladesi leányvállalata, a legnagyobb helyi mobilszolgáltató, a Grameenphone vezérigazgatójaként tevékenykedett. Ezt megelőzően 2005-től a Telenor Sweden marketingvezérigazgató-helyetteseként és a lakossági piacért felelős vezetőjeként dolgozott. A menedzser kilenc év tapasztalattal rendelkezik az internetszolgáltatás és a telekommunikáció területén, melyet olyan cégeknél szerzett, mint az Europolitan, a Vodafone és a Telenor.

„Az elmúlt öt év remek lehetőséget biztosított számomra arra, hogy megtanuljam, hogyan működhet egy cég a kiélezett mobilpiaci versenyben. Szeretnék köszönetet mondani minden ügyfelünknek azért, hogy minket választott, és kollégáimnak a magas színvonalú munkáért, amit a Pannonnál végeznek. Biztos vagyok benne, hogy a Pannon jó úton halad, és sok sikert kívánok utódomnak” – idézi a hivatalos közlemény a távozó vezető, Ove Fredheim szavait.

Azóta történt

Előzmények