Ma ingyenes a Hipernet a Telenor ügyfeleinek

A cég közleményben jelentette be, hogy a Hipernet Napon országszerte 23 helyszínen 600 Telenor-dolgozó találkozik az ügyfelekkel, hogy meghallgassa véleményüket és megismertesse őket a 4G mobilinternet-hálózatában rejlő lehetőségekkel.

A mobilinternet egyre növekvő hazai népszerűségét jelzi a cég szerint, hogy a Telenor mobilinternet-előfizetőinek száma már 2014 első negyedévében átlépte az egymilliót, és a cég által értékesített készülékek több mint háromnegyede okostelefon.

A mai nap a legfejlettebb technológia népszerűsítését szolgálja. A vállalat 600 dolgozója – a vezérigazgatótól a jogi asszisztensig – szeptember 25-én az ország 23 pontján találkozik az ország lakosságával, hogy megismerje véleményüket, tapasztalataikat, válaszoljon kérdéseikre. Szintén fontos cél, hogy a munkatársak bemutassák az érdeklődőknek, hogyan teheti jobbá életüket és segítheti őket céljaik elérésében a Telenor Hipernet 4G mobilhálózata.

A Telenor a Hipernet Napon minden belföldön tartózkodó, internetszolgáltatással rendelkező kártyás és előfizetéses ügyfelének ingyenessé teszi az internetezést, valamint lehetőséget kínál a Deezer Premium+ szolgáltatás kipróbálására is.

Azóta történt

Előzmények