Telenor: ajándék adatforgalom

A Telenor bejelentette, hogy jelentősen átalakította feltöltőkártyás ajánlatait, amelyek augusztus 14-től minden meglévő és új kártyás ügyfél számára „jutalmat” kínálnak tarifacsomagtól függetlenül. Ez azt jelenti, hogy a feltöltés összegétől függetlenül, a felhasználók három szintén telenoros családtagjukat, barátjukat 20 forintos percdíjjal hívhatják belföldön, emellett belföldön felhasználható extra adatkeretet is kapnak a rendszeres feltöltésért cserébe.

Hirdetés

A Telenor így azt ajánlja, hogy ügyfeleinek nem kell választaniuk, hogy melyik kedvezménnyel járnak jobban felhasználói szokásaik alapján, mert azok mindegyike automatikusan jár feltöltéskor, mindössze egy egyszeri regisztráció szükséges. Az akár havonta változtatható három kiválasztott telenoros telefonszám kedvezményes hívásán túl minden, még a legkisebb feltöltött összeg után is extra mobilinternetet ad a Telenor kártyás előfizetőinek. A plusz szolgáltatás mértéke: 1500 forintos feltöltés esetén 50 MB, 3000 forintnál 150 MB, 5000 forintnál 300 MB, 10000 forintnál 500 MB, míg a legmagasabb, 15000 forintos feltöltés esetén 1 GB.

A Telenor új feltöltőkártyás ajánlatai

Az adatkeret görgethető, így minden új feltöltés esetén tovább halmozódik a megabájtok mennyisége, melyek felhasználhatósági ideje 1500 forintos feltöltés esetén 7 nap, míg minden egyéb feltöltés esetén 30 nap.

A feltöltésekhez járó extrák a 3baráti 20-as beállítását követően vehetők igénybe. A regisztrációt az utolsó baráti számok megadását/módosítását követően 6 hónap után meg kell erősíteni.

Az új konstrukció további kínálata, hogy ha okostelefonnal vásárolják az új kártyás előfizetést, ahhoz mostantól automatikusan 150 MB adat jár 30 napig. Legalább 3000 forintos feltöltés esetén pedig fél évig havi 500 MB adatot ad a cég.

Azóta történt

Előzmények