Holnap megint ingyenes lesz a Hipernet

A Telenor bejelentette, hogy az idén ötödik alkalommal szervez kampányt, amelynek keretében a vállalat 400 dolgozója az ország 20 forgalmas pontján – budapesti plázák mellett többek közt győri, szolnoki, szegedi, kecskeméti és debreceni bevásárlóközpontokban – találkozik a meglévő és potenciális ügyfelekkel. Ezen a napon a Hipernet ingyenes minden telenorosnak.

Vagyis 2015. október 8-án a Telenor minden lakossági és üzleti havidíjas ügyfele ingyen használhatja a Hipernetet belföldön. (Az akcióban kijelölt időszakban és feltételek mellett forgalmazott adatmennyiség nem adódik hozzá az előfizetéshez tartozó adat kerethez, a korlátlan adatmennyiséget a meglévő tarifacsomagjával elérhető sávszélességgel veheti igénybe minden előfizető.)

A Telenor közölte, hogy Hipernet-hálózata az elmúlt egy évben sokat fejlődött: a 4G szolgáltatás lakosságra vetített kültéri lefedettsége több mint kétszeresére – 90 százalékra – emelkedett az országban, a felhasználók adatforgalma pedig heti szinten a másfélszeresére – 400 terabájtra – emelkedett.

Az idei év különlegessége még, hogy a 400 munkatárs mellett 200 telenoros alkalmazott országosan összesen négy iskolát is felkeres a Hipersuli program keretében, hogy rendkívüli tanórák keretében a biztonságos internethasználat alapjairól beszélgessenek a gyerekekkel.

A Telenor társasjáték helyszínein nyereményjáték is várja az érdeklődőknek: a kvízkérdésre helyesen válaszolók között egy Samsung Galaxy S6 edge telefont sorsolnak ki, illetve minden játékos 2 GB Hipernet adatjegyet kap ajándékba, amit bármely személyre szabott ajánlat igénybevételekor aktiválhat, vagy átruházhat egy barátjára.

Azóta történt

  • Hamarosan indul a KórházSuli pályázat

    A tartósan kórházi ellátásra szoruló gyerekek oktatását segítő önkéntes kezdeményezés és a Telenor közös kiírásán hibrid táblagépet nyerhetnek a résztvevők.

  • Egy napig ingyenes Hipernet a Telenortól

    Szeptember 29-én, az idei Telenor Napon „Be Smart, Use Heart” jelmondattal a biztonságos internet és a digitális zaklatás elleni küzdelem témájában több ezer diáknak tartanak oktatást.

Előzmények